Вхід | Реєстрація

Дежа-вю «Стандарту» та повернення «Динамо»

Дежа-вю «Стандарту» та повернення «Динамо»
У черговому турі міні-футбольної першості Нових Санжар укотре змінився володар третьої сходинки турнірної таблиці.
Перед чинним туром трійку лідерів замикав новосанжарський «Стандарт». Ця молода команда демонструє чи не найяскравішу гру в атаці, а тому щоразу підкорює все більше сердець вболівальників. Часом футболісти «Стандарту» видають таку феєричну комбінаційну гру, що, здається, зупинити їх просто неможливо. Але, як показує цьогорічна першість, переграти цю команду таки можна. І найчастіше зупиняє «Стандарт»… сам «Стандарт».
Показовим у цьому плані є поєдинок цього туру із «Авангардом». «Стандарт» першим пропустив, поступався спочатку з рахунком 1:0, потім 3:1. І тут у команди пішла та сама — її гра. Новосанжарські футболісти, ніби граючись, спочатку зрівняли рахунок, а потім і вийшли вперед — 4:3. Здавалось, ще кілька атак — і «Стандарт» просто розірве чергового суперника і всерйоз нав’яже боротьбу двом лідерам. Але натомість команда припустилася двох просто-таки дитячих помилок у захисті — і... тримайте два м’ячі у свої ворота: 5:4! Футболісти «Авангарду» влаштували несамовиту «кучу малу» просто посеред поля. І їх радість можна було зрозуміти — перемогти у такому матчі дорогого коштує. А «Стандарт» уже вдруге в ході турніру наступає на ті самі граблі. Так само, переграючи руденківську «Зорю-2», команда розслабилася і програла з тим-таки рахунком — 5:4.
Вакантну третю сходинку одразу ж посіло міліцейське «Динамо». Команда, схоже, відійшла від двох поспіль поразок і у досить спокійному стилі перемогла «Ворсклу» з рахунком 4:1. Від лідерів «динамівців» тепер відділяє аж шість очок, тому за чемпіонство команді боротися буде дуже складно. А от на третьому призовому місці «Динамо» спробує закріпитися і без бою нікому його не віддасть.
Не менше, ніж боротьба за чемпіонство, цікавить уболівальників і гонка бомбардирів, яка із кожним туром стає всі цікавішою. Артем Співак із «Альянсу», який до початку цього туру наколотив суперникам аж 22 голи, гру своєї команди пропускав через дискваліфікацію, а тому поповнити свій бомбардирський рахунок ніяк не міг. Цим сповна скористався його головний переслідувач — Володимир Коба із «Юності». Він, особливо не напружуючись, забив до воріт «Колоса» шість м’ячів і зрівнявся із головним конкурентом. До кінця поєдинку у Володимира було іще з десяток моментів, щоб забити 23?ій м’яч, але фортуна, напевне, вирішила зберегти інтригу. Отже, у гонці бомбардирів, як і у чемпіонаті, поки що запанувало двовладдя.
Результати інших поєдинків 9?го туру: «Чкалова» — «Сила ради» — 3:5; «Стандарт-95» — «Ветеран» — -:+; «Чиста криниця» — «Зоря-2» — 5:5; «Колос» — «Юність» — 6:10; «Ніка» — «Штурм» — 7:4; «Ворона» — «Альянс» — 3:4; «Зоря-1» — «Маяк» — 8:1.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації