Вхід | Реєстрація

Поразки лідерів і п’ять голів Максимчука

Поразки лідерів і п’ять голів Максимчука
Черговий тур зимової першості Кобеляк з міні-футболу виправдав сподівання глядачів. Він був багатим на сюрпризи.
Центральним поєдинком у першій групі, яка є своєрідною вищою лігою, кобеляцького міні-футболу став матч між лідерами «Маленькими совами» і «Проциками». Останні до звітної гри були лідерами чемпіонських перегонів. Ще за тиждень до матчу вболівальники жваво його обговорювали. Вони очікували передусім красивої і видовищної гри і… сюрпризу. Ним, на думку більшості, мала стати перемога «Проциків» над «вічно другими» «Маленькими совами». Матч виправдав сподівання рівно наполовину. Він став дійсно дуже видовищним та інтригуючим. Красиву гру продемонстрували обидві команди. А ось несподіванки не сталося. Завдяки голам Валентина і Юрія Найків «Сови» вирвали перемогу.

Друга група: «Будекспрес» іде у відрив
Не менш захоплюючими видалися і матчі, зіграні у неділю, 23 січня, у другій групі зимового чемпіонату з міні-футболу. У них було зафіксовано низку несподіваних результатів. Потрібно відзначити передусім вольову перемогу «Лідера-2», за який грають хлопці 1995 року народження. У надзвичайно напруженому, навіть нервовому поєдинку, завдяки «покеру» (чотирьом голам) Олексія Варами «Лідери» перемогли канавську «Оріль». Переможний гол їх бомбардир добив зі штрафного за кілька секунд до фінального свистка.
У цьому турі зазнали поразки кілька претендентів на чемпіонство у другій групі. Так команда села Жуки поступилася міцному «середняку» — підгорянському «Прапору». «Прапоряни» побудували свою гру на контратаках, і протягом усього матчу їх форвард Ігор Макін забив фаворитам два голи. У другому таймі футболісти із Жуків скоротили відставання у рахунку і доклали максимум зусиль, щоб його зрівняти. Але не менше сил, щоб виграти, віддали і «прапоряни». Футболісти обох команд так прагнули досягти потрібного для них результату, що в один із моментів навіть перекваліфікувались на боксерів. Але судді не оцінили подібної метаморфози і вилучили з поля двох найбільш активних бійців.

«Нефарт» Безуглого і п’ять голів Максимчука
Свою чергову легку перемогу здобули кобеляцькі «Буцики». Навіть за відсутності провідних гравців Богдана Калитки і Володимира Калюжного вони, немов той асфальтний коток, «пройшлися» по Сухинівці. 10:0 — таким був рахунок гри між цими двома командами. Фантастично нещастило того дня лідеру атак «Буциків» Євгену Безуглому. Женя й віч-на-віч з воротарем виходив, і по порожніх воротах бив, але м’яч після його ударів вперто не бажав залітати в сітку. Натомість все виходило в іншого «буцика» — Олексія Колінька. Коли не забивав він, м’яч у власні ворота добивав голкіпер суперників.
«Фортунило» того дня і номінальному захиснику «Ветмедицини» Ігорю Максимчуку. «Медики» грали з іншим лідером другої групи — командою із Чорбівки. І вкотре досягли успіху завдяки вміло побудованим контратакам. Чорбівчани постійно йшли вперед і пропускали. Відігрувались і пропускали знову. У кінці-кінців «Ветмедицина» перемогла з рахунком 4:3. Справжнім героєм матчу став уже згаданий Ігор Максимчук. Він забив усі чотири голи за свою команду. Більше того, Ігор примудрися забити ще й у власні ворота. Безумовно, партнери його за це пробачили.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2011, 13:36 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації