Вхід | Реєстрація

В педуніверситеті провели фотовиставку на тему Голокосту

В педуніверситеті провели фотовиставку на тему Голокосту
ГО „Академія” та учні ПНВК „Паросток” у рамках проекту «Ровесники - ровесникам: минуле заради майбутнього» провели щорічну фотовиставку «Щоденник Анни Франк». Вона відбувалась на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка та присвячена темі Голокосту.
Учні «Паростка» розповідали про долю єврейської дівчинки, яка загинула у фашистських концтаборах, але залишила нам документальні свідчення пережитих жахіть у вигляді щоденника.
Школярі ПНВК «Паросток» ретельно готувалися до проведення цього дійства, детально вивчали історичні умови, національні особливості того буремного часу, а також опрацьовували щоденники та біографію Анни Франк, історію її родини.
У день виставки учні «Паростка» провели екскурсії для учнів та учителів десятої школи м.Полтава, а також заступників директорів шкіл Полтавської області, що підвищують кваліфікацію у ПОІППО імені М.Остроградського.
Відвідувачів виставки вражали картини масового знищення людей, нечувана жорстокість фашизму. До сліз відвідувачів вразили розповіді учнів «Паростка» про Анну Франк та її родину.
Виставка «Щоденник Анни Франк» з наступного місяця розгорне свою роботу у стінах Полтавського університету економіки і торгівлі.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2011, 09:54 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації