Вхід | Реєстрація

Слизька дорога безпечності не прощає

24.01.2011 року близько 08 год.30 хв. на 105 кілометрі автодороги Р-52 Дніпропетровськ — Царичанка — Кобеляки — Решетилівка в районі села Красне Кобеляцького району водій автомобіля ЗАЗ-11027, мешканець м. Запоріжжя, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечного інтервалу і допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos, який рухався в зустрічному напрямку. На щастя, обійшлося без потерпілих, що, на жаль, не можна сказати про подію, яка трапилася 15.01.2011 року на 236 кілометрі автодороги Н-08 (Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя). Водій автомобіля «Шкода Октавія» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, допустив падіння автомобіля з шляхопроводу. У результаті ДТП дві пасажирки автомобіля загинули на місці пригоди, водій та ще один пасажир доставлені в лікарню з тяжкими травмами.
Звертаємось до водіїв! Під час вибору безпечної швидкості руху враховуйте дорожню обстановку, стан проїжджої частини! Дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції, не ігноруйте вимог Правил дорожнього руху, адже  безпека руху на дорогах — наша спільна турбота і спільний обов’язок!

Автор: Вадим Чумак, командир Кобеляцької роти ДПС підполковник міліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2011, 14:41 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації