Вхід | Реєстрація

Гребінка приймає чемпіонат Полтавщини з хокею

Гребінка приймає чемпіонат Полтавщини з хокею
26-27 лютого 2011 року на центральному міському стадіоні м. Гребінки відбувся Чемпіонат Полтавськоъ області з хокею, присвячений 22-ій річниці виведення військ з Афганістану.
У фінальному поєдинку  за перше, друге та треті місця боролися команди з міст: Полтава, Миргород, Гребінка, Лубни.
Хокеїсти з міста Гребінки зайняли в цьому турнірі третє місце, команда з міста Лубни -друге, і на найсильнішими виявились гравці з м. Полтави. З рахунком 2:1 вони обіграли  команду з м. Лубни.
Переможців вітав міський голова м. Гребінки Ф. Мілевський, який вручив грамоти кращим гравцям та кубки за призові місця.
Найкращим воротарем серед усіх каманд був визнаний гребінчанин Синюта С., найкращим нападаючим теж гравець з м. Гребінки Сергій Симоненко.

Автор: www.grebenka.at.ua, фото Ігоря Сліпака


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2011, 18:45 | Гребінка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації