Вхід | Реєстрація

«Кубок відкриття» поїхав у Білики

«Кубок відкриття» поїхав у Білики

Білицький «Сокіл» здобув весняну нагороду великого футболу.

Нагадаємо, що цього року відбувся спільний футбольний турнір спортсменів Кобеляцької і Білицької громад «Кубок відкриття». У суботу, 20 квітня, відбулася фінальна частина цих змагань.

Груповий етап здолали шість команд. Відповідно до жеребкування, із цих колективів сформували дві підгрупи.

До першої увійшли «Дружба» (сформована зі спортсменів Бутенок і Марківки), «Спарта» із Лутовинівки, білицький «Сокіл». Другу підгрупу склали: павлівський «Колос», мідянівський «Урожай», під горянський «Прапор».

Згідно з результатами групових ігор, за бронзову нагороду турніру боролися «Дружба» і «Колос». Гра між команда завершилася з рахунком 2:1 на користь бутенківських і марківських футболістів.

Головну нагороду змагань розіграли між собою «Сокіл» і «Урожай».

За два тайми основного часу команди не змогли відкрити рахунок.  Тому, згідно регламенту, володаря нагороди вирішували в серії пенальті. У підсумку, точнішими виявилися білицькі «соколи».

По завершенню змагань організатори нагородили учасників кубками, медалями та грамотами, а білицький «Сокіл» отримав перехідний кубок.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації