Вхід | Реєстрація

8 Березня — божевілля чоловіків або Як привітати кохану?

8 Березня — божевілля чоловіків або Як привітати кохану?
Як часто ми «ламаємо» собі голову над тим, що подарувати та як привітати своїх близьких та рідних зі святами? А як же їх багато в нашому календарі! А от що відбувається в магазинах на День Валентина чи на 8-Березня? Без сміху не глянеш… Збожеволілі чоловіки штурмують намети з квітами та носяться в пошуках листівок. Усі ці нелегкі для чоловіків турботи просто-напросто вибивають їх з ладу, не залишаючи ані сил, ані настрою для привітань близької людини. Хоча, дарма!
Звичайно ж, рідко який чоловік зважиться залишити подругу хоч би без занепалої квіточки ромашки — адже тоді він стане ворогом номер один на цілий рік, поки не реабілітує себе на наступне Восьме березня. Але повірте, якщо не підходити до цієї надуманої дати формально, а дійсно влаштувати коханій свято від душі, її вдячність не знатиме меж, та і взагалі, хіба це не радість — ощасливити близьку людину?
Можна просто запросити кохану до ресторану. Обов’язково поклопочіться про столик завчасно, адже цього дня ця ідея виникне напевно не у вас одного. Щоб додати пікантності, навідайтеся в ресторан за півгодини-годину до побачення, занесіть букет і маленький презент, який чекатиме вашу подругу на столі, коли вона увійде до закладу. Повірте, цей маленький сюрприз буде гідно оцінений!
Будь ласка, поклопочіться про подарунок заздалегідь! Більшість чоловіків не розуміє суті цього свята і підходять до нього формально, вважаючи, що в цей-то день головне — не подарунок, а увага. А ось і ні! Якщо ви саме так і підходили до цього свята, тим більше приємно буде вашій половині отримати саме те, що їй потрібно. Краще подарувати що-небудь зворушливе, тобто таке, що вам би ніколи не прийшло в голову, якби ви вибирали подарунок на свій чоловічий смак. До речі, такі подарунки як парфуми, одяг або білизна можна купувати, якщо ви дуже добре знаєте свій предмет обожнювання. Та скажіть, якій дівчині буде нецікаво краще оцінити ваш смак?
Перевірені століттями квіти, прикраси, аксесуари, солодощі, шубки і т. д. чудово «працюють» і понині.
До речі, краще не дарувати господарських предметів — сковорідки, каструлі, праски — загалом, все те, що асоціюється з нелегкою домашньою працею. Досвід моїх знайомих подруг показує, що такі подарунки сприймаються як знущання.
Проте, якщо ви обіграєте подарунок фразою: дорога, сподіваюся, цей предмет полегшить твій домашній клопіт, — можна вручити який-небудь міксер, домашній комбайн або соковижималку — милі речі, можливо, не такі вже необхідні, але будуть приємним доповненням в арсеналі будь-якої господині. Тільки бажано переконатися, що у неї цих предметів справді ще немає.
Звичайно, дуже важко вгадати, який презент сподобається вашій коханій, адже ми, дівчата, такі капризні створіння;) Та зробіть над собою зусилля і просто задумайтесь: можливо, їй чогось не вистачає і можна заповнити  цю прогалину подарунком? Усе, що від вас вимагається — трохи уваги, спостережливості і щире бажання порадувати близьку людину. Тому постарайтеся вгадати, якого саме подарунку чекає жінка до 8 Березня, і приємно здивуйте її. Адже жінки не приховують, якими речами і предметами хочуть володіти.
Встаньте цього дня раніше, приготуйте сніданок і подаруйте букет квітів! Не сумніваюся, будь-яка дівчина буде приємно зворушена таким проявом уваги. Загальновідомо, що жінки люблять вушками. Тому, вручаючи свій презент, не забудьте супроводжувати подарунок промовою про те, як ви її любите, цінуєте і т. д. Для жінки такі слова часто значать чи не більше, ніж сам подарунок. Бажаю вам успіхів!

Автор: Дарія Старостіна, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2011, 12:43 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації