Вхід | Реєстрація

Віталій Кас’яненко б’є рекорди України

Віталій Кас’яненко б’є рекорди України
Вихованці Новосанжарської ДЮСШ продовжують здобувати особисті та командні нагороди.
19-го лютого у Полтаві пройшов чемпіонат Полтавської області з пауерліфтингу серед юнаків. Тут змагалися у вікових категоріях до 18 років, тобто, можливості у всіх були однаковими. На чемпіонаті Новосанжарську ДЮСШ представляли п’ять спортсменів. Найдосвідченіший з них — Максим Поставний — посів перше місце у своїй ваговій категорії. Також першим став дебютант — «ваговик» до 105 кг Петро Бредун. Цим здобутки новосанжарців не обмежилися. Так Сергій Бабенко на першому виступі виборов перший юнацький розряд. Ще одному нашому спортсменові — Владиславу Островерхому — підкорився третій дорослий розряд. Ці здобутки є тим більш цінними, якщо зауважити, що всі хлопці, окрім Максима, на змаганнях виступали вперше.
На змаганнях такого рівня — завжди суворе суддівство. У цьому сповна переконався наш пауерліфтер Віталій Залімський, виступ якого вийшов невдалим. Наступні змагання покажуть, чи пішла йому на користь така «наука». Узагалі вся команда показала досить гарну підготовку і високі результати, про що свідчить третє командне місце на чемпіонаті. Усе це є наслідком відповідального ставлення хлопців до участі в змаганнях. Вони закуповували особисту форму, підганяли екіпірування, вели постійний контроль за власною вагою.
За тиждень після цього — 22-го лютого — стартував чемпіонат України серед чоловіків та жінок. Свою спробу на цих змаганнях зробила і Новосанжарська ДЮСШ. Наш Віталій Кас’яненко вкотре став наймолодшим учасником чемпіонату України! У своїй ваговій категорії наш спортсмен боровся навіть не за призові місця, а за звання майстра спорту України. На жаль, цього разу обставини стали на заваді: спортсмен не зібрав потрібної для «майстра» суми. Натомість записав чергову сторінку у книгу рекордів пауерліфтингу. Його здобуток на цих змаганнях — три рекорди України серед юнаків: у присяді, тязі та сумі. Одразу ж після завершеннязмагань Віталій розпочав підготовку до чемпіонату України серед юнаків. Набутий досвід просто зобов’язаний допомогти нашому спортсменові.
Приємно усвідомлювати, що молодь Новосанжарщини може витримати навалу сумнівного «щастя», яке пропонує сучасний світ і зробити свій вибір на користь здоров’я та спорту. Так тримати!

Автор: Юрій Стрюк, директор Новосанжарської ДЮСШ, тренер з пауерліфтингу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2011, 13:45 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації