Вхід | Реєстрація

«Тато, мама, я — спортивна сім’я»

«Тато, мама, я — спортивна сім’я»
У суботу, 5 березня, відбулися щорічні спортивні змагання «Тато, мама, я — спортивна сім’я», організовані райрадою ДСТ «Колос». У змаганнях зареєструвалися і взяли участь одинадцять сімей з Кобеляцького району. Склад команди —  три чоловіки, вікова категорія дітей — до 12 років.
Право відкриття змагань і підняття прапора надалось сім’ї Гущенків, які у складі збірної Полтавської області у  Переяславі-Хмельницькому здобули І місце на аналогічних всеукраїнських змаганнях.
Деякі сім’ї вже неодноразово беруть участь у подібному спортивному конкурсі. Сім’я Максимчуків змагається уже втретє: «Ці змагання неважкі. От у Полтаві, наприклад, важче. Там переважають силові конкурси і перемагає той, хто сильніший».
Ці конкурси, зі слів організаторів, проводяться для зміцнення здоров’я і підтримання спортивного сімейного духу.
Спортивна програма складалася з шести конкурсів. Один з них викликав зливу протестів учасників. Мова йде про стрибки у мішках. «Це найважчий конкурс, і дали його жінкам. По-перше, мішки слизькі і вузькі, деякі жінки можуть навіть не влізти в них», — обурювалася одна з учасниць.
Найбільше вболівальників здобула сім’я Скрильник. Капітану їхньої команди Олі всього 4 роки. Хоча в деяких конкурсах вони зазнавали поразок, дівчинка активно раділа і вболівала за свою команду. У деяких конкурсах для цієї сім’ї пом’якшували умови, наприклад, у змаганні з дартсу. Креативно підійшли Скрильники до змагання, в якому треба було швидше пробігти. Мама з татом взяли капітана на руки і пробігли разом з ним. Хоча ця сім’я зайняла шосте місце, та це зовсім їх не засмутило, тим більше що вдома в них підростає ще один майбутній учасник — восьмимісячний синок.
Сім’я Максимчуків так захопилися останнім конкурсом вибивання кеглів м’ячем, що «шкіряний» декілька разів полетів не у ціль, а у суперників. Що ж тут скажеш, жага до перемоги!
Поки учасники набирались сил перед наступним випробуванням, їх розважали юні артисти з дитячого будинку творчості. Та спортсмени не гаяли часу дарма і проводили інструктаж своїм найменшим учасникам, підбадьорюючи та підтримуючи їх. Не обійшлося і без «гострого» словечка ?. Декого більше всього цікавили призи і медалі, а інших — просто участь і гарний настрій. Почесне перше місце здобула сім’я Дубини, друге і третє розділили між собою сім’ї Максимчуків і Няйко.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2011, 13:42 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації