Вхід | Реєстрація

Крадій приходить… через дах

Крадій приходить… через дах
Оригінальний спосіб скоєння крадіжки вибрав один із мешканців Новосанжарщини. От тільки такого ж цікавого способу втечі від правоохоронців у нього в запасі не було.
Про крадіжку новосанжарським правоохоронцям повідомила 44-річна жителька села Мала Перещепина. Жінка розповіла, що за час її відсутності хтось витяг із будинку металеві речі. Цікавим виявився той факт, що замок на дверях будинку лишився неушкодженим. Двері ніхто не виламував, але, тим не менше, у будинку хтось побував і пішов він не з порожніми руками. Правоохоронці, прийнявши заяву, розпочали пошуки таємничого злодія. І невдовзі вони увінчались успіхом. Міліціонери затримали 42-річного жителя села Пологи. Уже в райвідділку він і розповів про те, як зумів проникнути до будинку, не відкриваючи двері.
Отже, того дня він тинявся сусіднім селом, видивляючись, де що погано лежить. Потім помітив будинок, у якому нібито нікого не було. Підійшов, поторсав двері — зачинено. Ламати двері чоловік не хотів, а тому вирішив придумати інший спосіб дістатися усередину. І незабаром у його голову прийшла геніальна ідея. Помітивши, що дах будинку викладено з очерету, чоловік вирішив його розібрати і таким чином проникнути на горище, а звідти — до хати. Придумав — зробив. Незабаром чоловік уже залазив до будинку через діру в очеретяному даху. Спустившись з горища до кімнати, крадій почав шукати придатні для викрадення і подальшої реалізації речі. Розжитися довелося тим, що потрапило під руку: старовинним мідним самоваром, двома чавунами та кількома алюмінієвими каструлями. Разом із цим усім винахідливий злодій тим самим шляхом вибрався надвір. Але продати викрадене чоловік просто не встиг. Незабаром його затримали новосанжарські правоохоронці. Зараз вирішується питання про порушення проти нього кримінальної справи за статтею 185 Кримінального кодексу України. Якщо справу таки порушать і крадій буде відповідати перед законом, то у нього буде час подумати про те, куди ще, окрім скоєння крадіжки, можна застосувати свою фантазію та вигадку.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня 2011, 10:15 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації