Вхід | Реєстрація

Командна першість Кобеляцького району з шашок

Командна першість Кобеляцького району з шашок
26 лютого 2011 року в адмінприміщенні стадіону «Колос» проходили змагання командної першості Кобеляцького району з шашок. Відразу хочеться відзначити, що приміщення, де проходили змагання, виявилося замалим, адже в турнірі взяли участь 13 команд, а учасників було 50 чоловік. До складу команди входили: 2 чоловіки, 1 жінка, 1 юнак. Змагання проходили за швейцарською системою з 7 турів. Безумовними фаворитами змагань були дві команди із селища Білики, у складі яких були 6 учасників, які неодноразово виступали на обласних змаганнях і були переможцями та призерами цих змагань. Тому з перших турів вони і захопили лідерство в турнірі. Зігравши в другому турі внічию 2:2, обидві команди в заочному протистоянні вирішували долю першого місця. У підсумку команда селища Білики-1 у складі Ігоря Дяченка, Георгія Горголи, Марини Барбі, Олександра Галя, набравши 23 очки, посіла перше місце. Лише на півочка відстала команда селища Білики-2 у складі Олександра Гавриша, Олексія Жука, Галини Чуб, Олексія Васильєва. А третє місце — у команди наших гостей з селища Козельщина у складі Анатолія Остапченка, Василя Перепелиці, Аліни Рябчун, Романа Майстренка, які набрали 16,5 очок. 4 місце — у команди Професійного аграрного ліцею, 5 посіла команда села Чорбівка, 6 — команда Кобеляцької школи-інтернату, 7 — команда села Жуки, 8 — команда села Бутенки, 9 — команда села Підгора, 10 — команда села Дашківка, 11— команда села Дрижина Гребля, 12 — команда села Сухинівка і 13 — команда села Котовське.
На першій дошці перше місце посів Олександр Гавриш, другим був Ігор Дяченко, третім — Володимир Кухаренко (Кобеляцька школа — інтернат). На другій дошці перше місце посів Георгій Горгола, друге — Олексій Жук і третє — Олександр Жук (село Жуки). На третій дошці перемогу святкувала Г. Чуб, другою була Марина Барбі, а третьою — Ірина Демченко (село Чорбівка). На юнацькій дошці першим був Олександр Галь, другим —  Олексій Васильєв, третім — Максим Чумак (село Бутенки). Усі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами районного об’єднання ВФСТ «Колос».

Автор: Районний спорткомітет


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня 2011, 11:13 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації