Вхід | Реєстрація

Перший весняний екологічний суботник у Нових Санжарах

Перший весняний екологічний суботник у Нових Санжарах
За традицією, з настанням перших весняних днів, на Явдоху, жителі Нових Санжар розпочинають наводити лад у селищі.
Цього року 12 березня був перший найсприятливіший день для «вмивання» України. У Новосанжарському районі і в Нових Санжарах його використали з високим творчим ентузіазмом. Прекрасного сонячного ранку новосанжарці вийшли прибрати території підприємств, установ, організацій, закріплені території, а також громадські місця, власні садиби, прилеглі до них вулиці.
Сотні добровольців з’явилися з інвентарем, робочими руками та творчою наполегливістю на правий і лівий береги річки Ворскла, яка протікає через курортне селище Нові Санжари, в парки і сквери, в місця масового відпочинку.
Хто приїхав того дня з навчання, в гості чи у відрядження в другій половині дня — не впізнали тих місць, де побували люди в суботу під час «екологічного дійства». Але роботи ще дуже багато, тому що коли зробиш багато — побачиш ще більше недоробленого.
З восьми годин ранку до 13-ї години дня — цього часу вистачило, щоб отримати приємну втому та радість від наслідків роботи. Її попереду багато, але ще два екологічні дні заплановано провести в березні.
Жителям, відпочиваючим, проїжджим, бажаним гостям селища буде за що дати високу оцінку новосанжарській громаді. Голова районної державної адміністрації Сергій Шовкопляс, голова районної ради Володимир Левицький, селищний голова Андрій Река високо оцінили перший день роботи і висловили подяку людям.

Автор: Вікторія ДЕВ’ЯТКО для «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня 2011, 12:19 | Нові Cанжари |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації