Вхід | Реєстрація

«10 тысяч мне мало, мне бы триллион…»

«10 тысяч мне мало, мне бы триллион…»
Минулої неділі кобелячани мали можливість відвідати вже нашуміле в Кобеляцькому районі шоу «Я вмію співати». Як і попереднього разу, в ньому брали участь десятеро учасників, які мали можливість довести, що вони справді вміють співати і достойні виграшу в 10 тисяч гривень
Концерт розпочався з запізненням, пов’язаним із 40-хвилинним нагородженням грамотами працівників культури з нагоди професійного свята. Нарешті шоу почалось, і під гучні фанфари в залі з’явилися члени журі в мантіях катів. По черзі знімаючи з себе балахони, судді демонстрували свої вокальні здібності. Оксана Вовк, одна з членів журі, назвала себе «доброю феєю», яка не «дасть злим вовкам» суворо засуджувати.
Декого з глядачів обурила російська мова, яка звучала зі сцени: «До чого ця російськомовність? Вона просто ріже слух!». Дійсно, живучи на Україні, тим більше в Кобеляках, незвично чути російську, та ще й від корінних жителів… Втерла всім носа своїми вокальними здібностями і щирою українською мовою вірменка Каріна Матевосян, яка заспівала пісню про Україну. Для неї виступи на сцені звичні з трьох років. У концерті брали участь учасники різних вікових груп, з різними здібностями та досвідом. Наприклад, Ольга Кулічковська вже бувала на «великій» сцені, такій як «X-фактор» та «Україна має талант». Дев’ятирічна Ярослава Козар поділилася своїм гірким досвідом:«Я не з першого разу пройшла кастинг, бо сказали, що я не ворушуся. Підучилась і пройшла». А от Ярослава Чурсілова журі звинуватило у схожості і наслідуванні Стаса П’єхи, хоча, на мою думку, досить мало співаків сучасної естради може похвалитися найнижчим чоловічим співочим голосом — басом і акапельним виконанням народних пісень. Фаворитом глядачів став Володимир Лобченко, який просто зірвав овації, підкоривши своєю простотою і невимушеністю. Про себе він розказав:«Приехал издалека, не местный, 33 года было 2 года назад:) Работал на открытых сценах, а 10 тысяч мне мало, отдайте их молодым, мне бы триллион. Я пришел просто петь». Після виступу в залі кричали «Молодець!», на що він сказав: «Извините, видимо я перестарался, пошел сдаваться публике, а то губы пересохли». Члени журі за нього не проголосували, а залишили його подальшу участь в шоу на розсуд глядачів.
Під час оголошення результатів були сльози, розпач, сміх, і обійми. Усі учасники, тримаючись за руки, підтримували один одного. Та в фінал вийшло всього двоє — Каріна Матевосян і Ярослава Матюхова. Ці дівчата справді заслужено отримали свій шанс на перемогу і довели, що вони дійсно вміють співати! Ім’я третього переможця залишили на розсуд глядачів і відомим воно стане лише наступної неділі.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2011, 13:48 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації