Вхід | Реєстрація

На Полтавщині фермер утримував чоловіка на прив'язі

На Полтавщині фермер утримував чоловіка на прив'язі
У Гадяцькому районі Полтавської області розшуковці затримали 30-річного фермера, який в підсобному господарстві утримував на металевому ланцюзі 53-річного чоловіка.
Оперативникам стало відомо, що власник одного з приватних господарств села Бобрик Гадяцького району утримував Олексія прикованим металевим ланцюгом до батареї упродовж 10 діб. Зі слів господаря, який варварським способом обмежив можливість пересування свого земляка, у такий спосіб останнього було покарано за крадіжку металевих виробів.
На даний час відомо, що потерпілий продовж року обслуговував підсобне господарство підозрюваного. Після звільнення з виправної колонії для людини, яка більше двох десятків літ свого життя провела за ґратами і втратила зв'язок з родичами, пропозиція заможного фермера виявилася справжнім порятунком: і дах над головою, і харчування. Але, вочевидь, оплата частково задовольняла потреби Олексія, тому, користуючись періодичною відсутністю роботодавця, який фактично проживав із сім'єю в Гадячі, чоловік здавав викрадені вироби з металу на лом.
Наразі за фактом незаконного позбавлення волі (стаття 146 КК України) вже порушено кримінальну справу. На днях підозрюваному буде обрано запобіжний захід. За примусове утримання людини Кримінальний закон передбачає покарання у вигляді обмеження волі до 5 років або позбавлення волі на вказаний термін.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 квітня 2011, 11:55 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації