Вхід | Реєстрація

«ЕХО» оголошує про фотоконкурс

«ЕХО» оголошує про фотоконкурс
Газета «ЕХО» оголошує про початок фотоконкурсу для мешканок Кобеляцького та Новосанжарського районів. Якщо минулі роки ми друкували лише фото учасниць кобеляцького конкурсу краси «Надворсклянська красуня», то цього року вирішили дати шанс показати себе і новосанжаркам.
У конкурсі можуть прийняти участь вродливі кобеляцькі та новосанжарські дівчата та жінки віком від 14 до 30 років. Для того, щоб зареєструватися для участі, вам потрібно надіслати фото та координати (інформацію про себе, адресу, телефон) на адресу редакції (м. Кобеляки, вул. Фрунзе, 51), принести особисто або відправити на e-mail [email protected]. Після попереднього відбору кращі учасниці зустрінуться із нашим представником, який влаштує вам міні-фотосесію. Після цього їх фото разом із короткою інформацією з’явиться на сторінках тижневика «ЕХО». Кожній учасниці буде присвоєно конкурсний номер, за який за допомогою СМС-повідомлень після виходу газети зможуть проголосувати читачі нашого тижневика. Важливо! За одну учасницю з одного номеру можна надіслати лише одне СМС-повідомлення.
Учасниці, які наберуть найбільшу кількість голосів у Кобеляках та Нових Санжарах відповідно після завершення голосування будуть визнані переможницями фотоконкурсу і отримають звання «Міс Кобеляки» та «Міс Нові Санжари». Переможниці отримають підтверджуючі дипломи та можливість побачити свої фото на обкладинці тижневика «ЕХО». А також повноцінну фотосесію для портфоліо.
Зареєструватись для участі у конкурсі можна із 29-го квітня.

Автор: Газета «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації