Вхід | Реєстрація

Сміх як ліки

Сміх як ліки
Відомо, що думки й почуття впливають на фізичний стан людини. Позитивні емоції і сміх здатні творити чудеса: лікувати хвороби, зміцнювати імунітет, впоратися, здавалося б, з непереборними труднощами. З такою метою вихованці зразкового театрального колективу «Екстрім» Малої академії мистецтв завітали до маленьких пацієнтів дитячої міської клінічної лікарні.
Артисти подарували своїм одноліткам веселу казку «Янгол прилетів». Казка розповіла дітям про чудодійну силу добра та важливість добрих вчинків. Після закінчення казки кожна дитина отримала солодкий подарунок.
Маленькі театрали відвідали також і дітей, які за станом здоров’я не змогли побачити казку. З віршами і піснями пройшлися вони по кожній дитячій палаті. Веселий сміх, гарний настрій та заряд енергії отримали всі учасники акції.
Наступного дня казку мали змогу переглянути і діти пільгових категорій (діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей). Для них було організовано благодійну акцію в Обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді.
Заходи пройшли за організаційного сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 травня 2011, 08:15 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації