Вхід | Реєстрація

У Полтаві відбувся парад духових оркестрів

У Полтаві відбувся парад духових оркестрів
У Полтаві на центральній вулиці Жовтнева відбувся конкурс-парад духових оркестрів, присвячений 66-й річниці Великої Перемоги. В ньому взяли більше 20-ти оркестрів з усієї області.
Зокрема, Оржицький район прислав аж 3 духові оркестри. Деякі колективи разом з музикою представили й танцювальні та акробатичні композиції.  Духовий оркестр Полтавського музичного училища ім. Лисенка завдяки використанню великого різноманіття ударних інструментів надав особливого урочистого звучання своєму виступові. З Кременчука приїхав єдиний на Полтавщині та один з трьох в Україні  Дівочий духовий оркестр Кременчуцького педагогічного училища ім. Макаренка "Роксолана".
Близько тисячі полтавців прийшли, щоб насолодитись духовою музикою. Декому, аби побачити дійство, довелося вилазити на дерева.
Після маршу вул. Жовтневою всі учасники параду рушили до обласного музично-драматичного театру ім. Гоголя, де тривали святкування та відбувалося нагородження переможців.
Учасників параду вітали голова Полтавської обласної ради Іван Момот та заступник голови облдержадміністрації Валерій Пархоменко.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2011, 14:47 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації