Вхід | Реєстрація

«Стандарт» — втрачена нічия

«Стандарт» — втрачена нічия
У непростому домашньому поєдинку проти ФК «Карлівка» новосанжарська команда могла вирвати нічию. Але внаслідок прикрої помилки голкіпера залишила поле переможеною.
15-го травня у другому домашньому поєдинкові у рамках першості області «Стандарт» приймав не просто ФК «Карлівку» — надзвичайно стабільну та сильну команду. Із цього року «Карлівка» є ще й фарм-клубом ФК «Полтава», а тому за карлівчан мають право виступати цілком професійні футболісти із полтавського клубу. Так що сподіватися на легку прогулянку новосанжарцям не доводилось.
Дует тренерів «Стандарту» цього разу виставив на гру наступний склад: Валентин Білокінь — Вадим Олешко, Сергій Сонник, Олександр Буртняк, Вадим Шовковий — Сергій Соломашенко, Олександр Кириленко (к), Станіслав Мокрий, Євген Гусак, Вадим Олійник — Артур Корнійчук.
Перші ж хвилини гри продемонстрували — хто ж саме буде справжнім господарем на полі. Футболісти «Карлівки» одразу ж після стартового свистка провели першу атаку і завершили її ударом по воротах — Валентин Білокінь відбив удар і відправив м’яч на кутовий. Після подачі гості знову небезпечно пробивали по воротах. А вже наступна їх атака стала результативною. «Одинадцятий» номер гостей на фланзі обіграв захисника, зробив різкий пас до штрафного майданчика і нападник «Карлівки» переправив м’яч під штангу воріт господарів — 0:1.
Після забитого гостями м’яча картина гри аніскільки не змінилася. Футболісти «Карлівки» впевнено контролювали м’яч і раз по раз організовували небезпечні атаки. Оборона «Стандарту» просто голови підняти не могла, а про атаку команда господарів навіть не могла і подумати. Невдовзі після першого м’яча до воріт Білоконя залетів і другий — після швидко розіграної комбінації гостей. Але суддя взяття воріт відмінив через явне положення «поза грою». Ще за кілька хвилин на поміч голкіперу «Стандарту» прийшла лише стійка, яка відбила потужний удар півзахисника гостей. Вона ж іще раз зіграла за «Стандарт» наприкінці тайму, коли швидкий «одинадцятий» номер вискочив на вільне місце і пробивав, здавалося б, без перешкод. Але м’яч, замість того, щоб залетіти у кут воріт, лише струсонув ближню стійку. З цим команди і пішли на перерву.
Після п’ятнадцятихвилинної паузи на поле у футболках «Стандарту» вийшли вже дещо інші гравці. Тренерський штаб провів аж чотири заміни — у другому таймі гру мали підсилити Віталій Гарець, Віталій Баранович, Андрій Томілін та Владислав Мокляк. Це дало свої певні плоди одразу ж після поновлення гри. Спочатку «Стандарт» налагодив хоч якийсь контроль м’яча у центрі поля, а потім навіть спробував провести кілька атак. Одна з них стала справжнім холодним душем для гостей. Це Олександр Кириленко скористався пасом із глибини поля і на швидкості втік від усіх захисників. Зблизившись із голкіпером, він обіграв його фінтом уліво і спокійно закотив м’яча до порожніх воріт — 1:1. Стадіон радісно загудів, сподіваючись, що команда зможе відстояти бодай цю неочікувану нічию. Але радість місцевих уболівальників була недовгою. Після пропущеного голу «Карлівка» одразу пішла в атаку. Гравець гостей прострілив м’яч з флангу, але ним без проблем заволодів голкіпер господарів Валентин Білокінь. Він спробував швидко ввести м’яч у гру, кинувши на хід своєму захисникові. Але чи то не розрахував відстані, чи то зірвався з руки м’яч, але шкіряний упав просто в ноги форварду гостей. Перед тим були тільки величезні порожні ворота, у які він не схибив — 1:2. На жаль, цим нелогічним і дуже образливим голом цікаві події у матчі закінчились. Гості, які вели у рахунку, подій не форсували. А господарі просто вже не могли перехопити ініціативу і створити щось небезпечне біля чужих воріт. Так гра і закінчилась — мінімальною поразкою господарів. Так само не порадували вболівальників і юніори «Стандарту», які у своєму поєдинку поступилися карлівським одноліткам з рахунком 2:4. У наступному турі на «Стандарт» очікує виїзд у гості до ФК «Решетилівка», а у наступній домашній грі нашим футболістам протистоятиме СК «Полтава».

***

Минулих вихідних відбулися і матчі 2-го туру першості Новосанжарського району з футболу.
І ліга. «Маяк» (Малий Кобелячок) — «Ворскла» (Забрідки) — 4:1; «Чиста криниця» (Драбинівка) — «Колос» (Стовбина Долина) — 3:1. Матчі — «Сила ради» (Нові Санжари) — «Ворскла» (Кунцеве) та «Зоря» (Руденківка) — «Авангард» (Попове) перенесені на кінець першого кола.
ІІ ліга. «Оріль» (Нехвороща) — «Лиман» (Шедієве) — 3:6; «Старт» (Писарівка) — «Оріль» (Лівенське) — 2:3; «Будівельник» (Пристанційне) — «Темп» (Суха Маячка) — 3:6; «Ворона» (Лелюхівка) — «Юність» (Галущина Гребля) — 2:3.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2011, 18:10 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації