Вхід | Реєстрація

У липні почнуть асфальтувати Ведмедівку

У липні почнуть асфальтувати Ведмедівку
У травні в Кобеляках почали «латати» вулиці. Та основний обсяг дорожніх робіт заплановано виконати в середині літа.
Місяць томі ми вже повідомляли про те, що в міському бюджеті зовсім небагато грошей, котрі можна використати на ремонт кобеляцьких доріг. Це пов’язано із змінами у бюджетному законодавстві. Зараз у міському бюджеті залишаються лише податки, отримані при первинній реєстрації автомобілів. На сьогоднішній день це трішки більше 35 тисяч гривень. Майже всі вони підуть на оплату ямкового ремонту на вулицях Московській та 1 Травня. Роботи вже проведені ТОВ «Кобеляцький «Будсервіс». Дещо раніше зробили грейдерування вулиць, засипаних гранвідсівом. На цьому власні кошти міського бюджету закінчилися.
Але міський голова Олександр Ісип має для кобелячан і приємну новину. По-перше, по закінченню півріччя депутати направлять на продовження ямкового ремонту кошти з перевиконання бюджету. По-друге, у Кобеляки надійдуть гроші з державного бюджету. Це отой самий податок, закладений у вартість бензину.
800 тисяч гривень з держбюджету, виділені на капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Червоноармійській (від Покровської церкви до Ведмедівського мосту) та на вулиці Ведмедівській (від мосту). Спільне розпорядження щодо цього підписали голова РДА Анатолій Таранушич та міський голова Олександр Ісип. Із міського бюджету вже виділено 21 тисячу гривень на виготовлення проектної документації. Орієнтовно роботи по асфальтуванню Ведмедівки мають розпочатися у липні поточного року.
Олександр Ісип прокоментував цю новину наступним чином: «Я розумію, що чимало кобелячан задають собі чи іншим запитання: «А чого це асфальтують саме Ведмедівку? Є ж і багатостраждальна вулиця Стародніпропетровська, й чимало інших. Справа в тому, що маючи заасфальтовану дорогу на Ведмедівку, ми зможемо прохати кошти на заміну мосту через Кобелячок. Зробимо дорогу, запросимо в Кобеляки голову облдержадміністрації Олександра Удовиченка і вестимемо з цього приводу предметну розмову».
Міський голова додав, що довгоочікуваний капітальний ремонт вулиці Стародніпропетровської, згідно із планами, буде проведений у 2012 році.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2011, 12:25 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації