Вхід | Реєстрація

Миргород: «Гелікону» - 15!

Миргород: «Гелікону» - 15!
"Гелікон" - це велика щаслива родина, що складається з вихованців, учнів, їхніх батьків та педагогів комплексу. Нас багато і всі ми різні, але нас об'єднує одне велике спільне бажання : ми хочемо бачити наших дітей успішними і щасливими; ми прагнемо виховати в них чуйність, небайдужість, відповідальність за свої слова та вчинки; ми намагаємося розвинути їхні унікальні природні здібності, підкреслити індивідуальність кожної дитячої душі і наповнити її вірою в свої сили.
Адже саме такими людьми твориться наше майбутнє. "Гелікон" як заклад розвивального навчання діє , функціонує і йде до вершини знань, адже Гелікон - це гора у Давній Греції, на якій збиралися музи мистецтва і науки.
У 2011 році нам виповнюється 15 років! Відбувся урочистий концерт із цієї нагоди. Із 15-річчям всю геліконівську громаду привітали та вручили грамоти працівникам закладу Павленко С.В., перший заступник міського голови, та Даценко Т.І., завідуюча методичним кабінетом міського відділу освіти.
Про свій навчальний заклад розповідали та співали всі геліконівці: вихованці, вчителі, вихователі, учні, батьки та випускники НВК "Гелікон". Учні та вихованці показали свої таланти, які розвивають та удосконалюють на заняттях гуртків, що систематично проводяться у цьому навчальному закладі: хореографія, вокал, ізостудія, вишивка, народознавство та акторська майстерність. Педагоги також не відставали: на сцені вони не тільки співали, а ще й танцювали.
Всіх розвеселила пісня, написана Нечипорчук Наталею Василівною, мамою учениці 4 класу. Пісня прозвучала у виконанні автора, Нечипорчук Тані (дочки Наталі Василівни) та директора комплексу Карач І.А.
Незабутніми були і виступи випускників минулих років, що розповіли про свої досягнення та про роль НВК "Гелікон" у їхньому житті.
Розчулили та схвилювали присутніх слова 15-річних геліконівців - ровесників закладу. Адже саме у 15 років, як було сказано,
- зникає сприйняття зла і добра, як чорного і білого; світ квітне багатством кольорів і відтінків;
- нас припиняють постійно перевіряти. Нам починають довіряти;
- тьмянішають колишні кумири, з'являються нові;
- вже не можна перекласти відповідальність на інших, з'являється відповідальність перед собою та оточуючими;
- до нас вже не ставляться з недовірою, нас починають поважати;
- ми припиняємо слухатися, ми починаємо прислухатися;
- зникає сором'язливість, з'являється впевненість;
- припиняємо погоджуватися в усьому з оточуючими, з'являється бажання посперечатися;
- зникає наївність, ми починаємо спиратися хоч на маленький, але свій життєвий досвід.
Закінчилися урочистості даруванням символічного серця "Гелікону" всім присутнім. Справді вдало було підмічено Тетяною Домашенко щодо діяльності цього навчального закладу:
…Тут творчого пориву не зупиниш,
Не перекреслить марнота красу буття,
У "Геліконі" - корінь України,
Що проростає в вічне майбуття!
Звичайно ж, ми б не впоралися без допомоги. Тож адміністрація НВК (днз-знз) "Гелікон" дякує за спонсорську допомогу генеральному директорові ЗАТ "Миргородкурорт" Гавловському О.Д.; директорові ресторанно-готельного комплексу "Миргород" Кримець Л.І.; го¬лові правління Миргородського хлібзаводу Куриленко Т.В.; батькам учнів та вихованців НВК "Гелікон": Карпенку О.А.,Запорожець О. М. ,Бойку С.А., Лебедєвій Н.Ю., Губі О.М., Донець Н.П.
" Гелікон" - це школа майбутнього. Це - міні-суспільство, де, вивчаючи базові дисципліни, учні кожного дня навчаються дружити, уникаючи конфліктів; формувати свій погляд на життя, поважаючи погляди інших; розкривати свої власні таланти, допомагаючи іншим відчути свою унікальність; співпрацювати з вчителями і батьками, відчуваючи себе рівними і потрібними; допомагати тим, хто потребує допомоги; день у день ми виховуємо успішних, упевнених, гармонійно розвинених дітей, від яких залежатиме наше з вами майбутнє.
Давайте творити це щасливе майбутнє разом!

Автор: Л.А.КОШЕЛЬНІКОВА, заступник директора з навчально-виховної роботи, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2011, 16:38 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації