Вхід | Реєстрація

Найрозумніших нагородили

Найрозумніших нагородили
Грошові заохочення та почесні відзнаки від обласної влади отримали учні-переможці Всеукраїнських олімпіад з різних предметів та Малої академії наук. Захід влаштували у форматі круглого столу, за яким зібралися винуватці торжества, їх наставники, обласне керівництво і, звичайно, преса.
Переможці з'їхалися із усієї області. Полтавщина, кажуть педагоги, на рівні держави показує непогані результати. Цьогоріч майже 2 тисячі учнів з області брали участь у Всеукраїнських олімпіадах та захисті робіт МАН, переможцями стала третина. Катерина Панкеєва із 13-ї школи третє місце на олімпіаді з німецької посіла. Каже: для успіху талант потрібен, гарний учитель і наполегливість.
Катерина Панкеєва, посіла 3 місце на Всеукраїнській олімпіаді із німецької мови:
— Інколи ти не ходив гуляти з друзями, не дивився улюблені передачі або менше спав, але все ж таки воно того варте.
НазІ Козирєва додає: особливо це стосується мов – чим раніше за іноземну сядеш – тим, краще.
Назі Козирєва, посіла 3 місце на Всеукраїнській олімпіаді з англійської мови:
— Я вивчала англійську із 6 років, учила її разом із українською та російською, тому й знаю на рівні рідної мови.
Гарні результати на олімпіадах – це ще екзамен для вчителя – на педмайстерність, на фаховий рівень. Тому переможці на нагородження прийшли із наставниками. Окрім почесних відзнак діти отримали грошові заохочення.
Іван Момот, голова Полтавської ОР:
— Це невеликі кошти, але щоб ви знали, нам хочеться хоч щось зробити, щоб відзначити людей, які на сьогодні є переможцями олімпіад.
Грошові заохочення за успіхи в олімпіадах діти отримують четвертий рік – стільки діє обласна Програма підтримки роботи з обдаровою молоддю.

Автор: Олена Ляшенко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2011, 14:21 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації