Вхід | Реєстрація

Одяг для випускниці: ціни у Полтаві

Одяг для випускниці: ціни у Полтаві
Випускникам 11-х класів полтавських шкіл проводять випускний бал вже цієї суботи, 27 травня. Журналісти «Коло» вирішили з’ясувати в скільки ж обійдуться батькам цьогорічних абітурієнтів випускні наряди для їх дітей. Адже цього дня всі бажають виглядати якомога краще.
Сьогодні, 24 травня, поговоримо про випускне вбрання для дівчат. Для цієї половини випускників щоб гарно виглядати необхідно: взуття, сукня та прикраси.
У Полтаві плаття для випускниць коштують від 200 до 3000 тисяч гривень.
— Сьогодні батьки випускницям шукають варіанти  дешеві та практичні, – розповів продавець вечірніх суконь однієї із торгівельних лавок Центрального ринку Полтави. – Ми їм пропонуємо одну ціну, вони ж нам у відповідь – «а у нас оце лише така сума»,  і все. Тож змушені їм вступати.  Говоримо 250 гривень, а в результаті продаємо за 230 гривень, а то й дешевше. У нас взагалі сума на сукні коливається від 200 до 400 гривень.
Пройшовши всі  торгові точки ринку журналістка  «Коло» помітила й інші ціни. А також те, що сьогодні продають більш практичні сукні, тобто бальних фактично не було.
Бальні сукні на ринку коштують від  500 гривень. У середньому ціна на них -  десь 700-800 гривень. Багато є коротеньких – їх вартість  різниться від матеріалу, з якого виготовлені та камінців, якими прикрашені. Середня ціна суконь довжиною до колін із камінцями – 350-400 гривень. Коротенькі плаття минулого сезону коштують в середньому 200 гривень.
Щоб не прийти в однаковій сукні разом зі своєю однокласницею, краще тоді скуплятися в салоні чи магазині одягу. Адже вони записують з якої школи міста, яку сукню та яким кольором, придбали покупці. Але тут, відповідно,  необхідно витратити і більшу суму.
У салоні сукні коштують від 400 гривень – це коротенькі. Сукні середньої довжини — 700 гривень. Є і креативні, довжиною до п’ят, з різним камінням. Їх ціна від 2000 гривень.
Ціна на взуття на ринку для жінок коливається  від 350 до 850 гривень. В елітних магазинах Полтави від 950 і до кількох тисяч гривень.
Прикраси (біжутерія): набори від 55 гривень і вище, самі сережки від 25 гривень, діадеми – від 50 гривень і вище, сумки («клатчі») – від 200 гривень, шпильки для волосся – 2,50 звичайні (за десяток), та 4 гривні за одну з камінчиком.

Автор: Юлія Корж, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2011, 16:20 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації