Вхід | Реєстрація

Одяг для випускника: ціни у Полтаві

Одяг для випускника: ціни у Полтаві
Чоловічі костюми (брюки та піджак) на Центральному ринку Полтави коштують від 400 і до 1000 гривень. Продають їх як в світлих, так і в темних кольорах, є різні розміри. Можна купити й окремо брюки чи піджак. Так ціна на брюки в середньому десь 235 гривень, але можна знайти і по 100 гривень. Піджаки – 450 гривень. В елітних магазинах Полтави костюми коштують від 800 до 3500 гривень.
Сорочки від 70 і до 200 гривень на ринку. В різних магазинах різні й ціни. Адже є магазини де чоловічі сорочки можна придбати дешевше, ніж  на речовому ринку. А є такі, де вони коштують починаючи від 185 і до 315 гривень.
Краватки на ринку – від 30 гривень. У магазинах від 100 гривень.
Чоловіче взуття на ринку коштує починаючи від 350, 450 гривень і вище. Дивлячись з якого матеріалу виготовлені. У магазинах на чоловіче взуття ціна є така як і на ринкові, а є взуття і дорожче: 600-2000 гривень.

Автор: Юлія Корж, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2011, 15:44 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації