Вхід | Реєстрація

Кабмін просять нарешті газифікувати три села під Полтавою

Голова фракції Української народної партії в Полтавській районній раді Дмитро ГЕРАЩЕНКО звернувся до Кабінету Міністрів та НАК «Нафтогаз України» по допомогу у виділенні коштів на проведення підвідних газопроводів до сіл Сапожине, Нижня Вільшана та Квіткове Тростянецької сільської ради Полтавського району.
За інформацією ГЕРАЩЕНКА, прокладення газових мереж до цих населених пунктів передбачалося відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України №1001-р від 26.08.09. У 2008 році селяни самостійно зібрали кошти та виготовили проектну документацію для проведення підвідного газопроводу, але через відсутність фінансування роботи досі не розпочалися.
Цього року Полтавська районна рада включила проекти проведення підвідного газопроводу до сіл Сапожине, Нижня Вільшана (з виділенням 299 тис. грн.) та Квіткове (з виділенням 220 тис. грн.) до Програми економічного і соціального розвитку Полтавського району на 2011 рік, проте кошти ще не виділені.

Автор: Настя ТОПОЛЯ, прес-служба УНП


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2011, 10:59 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації