Вхід | Реєстрація

Договір з «УМАКом» розірвуть

Договір з «УМАКом» розірвуть
Міський голова Полтави прокоментував чутки про те, що спільно україно-шведське підприємство «УМАК» збанкрутувало.
— По кільцевому маршруту має їздити 36 автобусів, — говорить Олександр Федорович. – З них «умаковських» шість чи вісім. «УМАК» брав по п’ять тисяч гривень за оренду цього маршруту з автобусів інших фірм. Це приблизно 150 тисяч гривень щомісяця. Це забагато, і з ними ми розірвали договір. Якщо є перевізники, які готові платити по п’ять тисяч, нехай краще віддають ці кошти в тролейбусне управління. Ми платили 780 тисяч – допомагали тролейбусному управлінню. А останні три місяці із бюджету міста на це йшло 640 тисяч. Якщо буде додаткова оплата від перевізників, то це зменшить витрати на тролейбусне управління з міської казни.
Олександр Мамай не бачить проблем із перевезенням у Полтаві.
— Черга із бажаючих перевозити стоїть така, що варто тільки свиснути, — говорить мер.
Крім того, говорить мер на днях має відбутися нарада із перевізниками. Їм запропонують, щоб у режимі маршрутне таксі працювали лише 20 відсотків від їхнього транспорту. Відповідно і ціна залишиться гривня та 75 копійок, а от в інших автобусах буде по півтори гривні.
— Тобто у Полтаві вартість проїзду у деяких видах міського транспорту може знизитись до гривні і 50 копійок, — пообіцяв Олександр Мамай.

Автор: www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2011, 14:25 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації