Вхід | Реєстрація

Впала цiна на молоко

Впала цiна на молоко
У третій декаді травня молокопереробні підприємства зменшили на 30 копійок за 1 літр базисної жирності закупівельну ціну на молоко, прийняте від населення.
Зменшення закупівельної ціни відбулося в переважній більшості районів області. Районною робочою групою по перевірці дотримання законодавства з питань закупівлі молока та умов заготівель молока від населення вивчається об’єктивність зниження закупівельної ціни.
Молокопереробні підприємства пояснюють зниження закупівельної ціни тим, що по новому проекту постанови КМУ від 13 квітня цього року передбачено зміни до постанови КМУ №246 від 2 березня 2011 року «Питання нарахування податку на додану вартість, що сплачується до державного бюджету переробними підприємствами за реалізовані ними молоко, молочну сировину, м’ясо і м’ясопродукти, іншу продукцію переробки тварин, закуплених у живій вазі, а також виплати і використання коштів, що надійшли від його сплати».
Згідно даного проекту, виплата населенню дотацій за молоко буде проводитись переробними підприємствами. Найближчим часом, як в районну, так і в обласну державні адміністрації будуть запрошені представники молокопереробних підприємств для вирішення питань, які виникають в ході заготівлі молока.



Автор: М.ТУРЧИН, www.zinkiv.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2011, 15:48 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації