Вхід | Реєстрація

Грошей багато не буває

Грошей багато не буває
До міського екологічного фонду додатково надійде 28 млн грн від ПАТ «Укртатнафта». Екологічні кошти депутати міськради вже розподілили на сесії 31 травня.
Кошти міського фонду охорони навколишнього середовища можна використовувати лише для вирішення екологічних проблем. Отже, найбільшу суму з додаткових надходжень ?– близько 17 млн грн, депутати спрямували на реконструкцію станції перекачування № 17 в районі просп. Полтавського та на будівництво нового напірного колектора від цієї станції до очисних споруд водоканалу. Як пояснив віце-мер В. Медведовський, існуючий колектор перекачує 75% всіх каналізаційних стоків міста, він – в аварійному стані. Але проблему, яку через недостатнє фінансування не могли вирішити упродовж
6-ти останніх років, тепер можна ліквідувати до кінця року.
Крім того, цьогоріч буде вирішена проблема й з підтопленням центру міста та Молодіжного. Відповідні кошти передбачені на придбання насосного обладнання для перекачувальних станцій та на реконструкцію зливової каналізації по вул. Карнаухова. Також нарешті завершать реконструкцію насосних станцій у парку «Ювілейний», що дозволить припинити скидання дощових вод з центру міста у Дніпро в районі Центрального пляжу. Стоки з пляжу нарешті відведуть на очисні споруди міськводоканалу. На завершення робіт потрібно 8 млн грн, цьогоріч вже було виділено 1,8 млн грн з міського та 1,7 млн грн – з обласного бюджетів, тепер додали ще 4,5 млн грн, аби повністю «закрити» цю тему.
1,6 млн грн екологічного фонду підуть на встановлення огорожі навколо Міського саду, а також на розчищення і поглиблення існуючого там ставка.
Мер Олег Бабаєв обіцяє відродити пам’ятку природи «Міський сад» та перетворити її на спортивний центр та місце відпочинку кременчужан.
Також на сесії депутати спрямували 2,6 млн грн на реконструкцію скверу «Жовтневий» та 400 тис. грн – на складання проекту реконструкції парку.
«Придніпровський». Це кошти бюджету розвитку, вони вивільнились, оскільки реконструкція СП-17 фінансуватиметься тепер з екологічного фонду.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2011, 14:31 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації