Вхід | Реєстрація

Свято 1 червня в Кобеляках

Свято 1 червня в Кобеляках
Щороку в перший день червня відзначається Міжнародний день захисту дітей.
Це свято особливе, адже покликане привернути увагу дорослих до різноманітних проблем малечі. Усі батьки намагаються цей день провести зі своїм чадом, аби такі дні для них стали справді незабутнім святом.
Свято розпочалось формуванням колони біля районного відділу освіти. Цьогорічне святкування відзначилось тим, що в ньому брали участь не лише місцеві жителі, а й жителі всього району. Попереду колони йшли діти, переодягнені в різноманітні костюми.
Загалом, близько 800 чоловік, які періодично викрикували: «Україні слава! Слава! Слава!»
Святкування відбулось біля Будинку культури, де зранку пройшов традиційний конкурс малюнків на асфальті, які будуть прикрашати вулицю Касьяна до першого дощу. Там же пройшов і святковий концерт за участю місцевих аматорів. Було відзначено переможців конкурсу малюнку «Світ очима дітей». Ними стали Яна Масич (молодша вікова категорія), Сергій Чупринський (середня вікова категорія) та Лілія Масич (старша вікова категорія).
Під час концерту всі бажаючі мали змогу подивитись на виставки організовані дітьми з Будинку дитячої творчості. Також могли відвідати так звані «станції», що знаходились по всій території парку. На кожній з них усі бажаючі могли знайти заняття, яке найбільше до душі. Наприклад, на станції «Спортивній» кожен мав змогу позмагатись у тому чи іншому виді спорту. На станції «Умілі руки» можна було змайструвати щось своїми руками. А от на станції «Клякса», кожен міг не тільки помалювати, а й висловити свою точку зору і отримати за це подарунок. На великому плакаті були написані положення з конвенції про права дитини і кожен міг підтримати те, чи інше положення залишивши відбиток своєї руки на ньому. І, звичайно ж, всі у цей день зверталися до малечі з найкращими побажаннями.
Організатори запевнили: головне, що захід сподобався дітям, бо цей концерт — саме для них. А організаторів цього року було чимало. За словами Миколи Шабалтія, був створений спеціальний оргкомітет до складу якого входили безліч служб та організацій. На кожну з них були покладені певні обов’язки. На жаль, знайти спонсорів для свята не вдалося.
Також для дітей були організовані атракціони, які привезли з Кременчука. «Такого масштабного святкування я не пам’ятаю. Наші діти надовго його запам’ятають», — ділилися враженнями гості свята.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2011, 15:53 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації