Вхід | Реєстрація

Бригада кобеляцьких електриків стала кращою в області

Бригада кобеляцьких електриків стала кращою в області
У вівторок у Кобеляки приїжджали керівники ВАТ «Полтаваобленерго». Вони виконали приємну місію — нагородили кобеляцьких електриків, які перемогли у конкурсі з визначення кращих за професією.
Вручаючи переможцям грамоти й грошові премії, генеральний директор ВАТ «Полтаваобленерго» Євген Зосименко сказав: «Хочу повідомити всім ще одну приємну новину. Нагородження переможців співпало із підвищенням на десять відсотків заробітної плати всім співробітникам акціонерного товариства». Дану новину кобеляцькі електрики зустріли бурхливими оплесками. Не залишились без заохочення і переможці — бригада з ремонту та обслуговування розподільних електричних мереж. Усі кобелячани, учасники змагань, крім одноразових грошових премій, цілий рік отримуватимуть 55-відсоткову надбавку до заробітної плати. Тиснучи руку водію кращої бригади Сергію Панченку, Євген Зосименко пожартував: «Тримай конверт міцніше — там гроші». До речі, Панченко цього дня відзначав свій день народження. Директор з кадрових та соціальних питань Борис Попов вручив майстру кращої бригади Любомиру Різуну кубок, який цілий рік буде зберігатися у Кобеляках. А керівник кобеляцької філії «Полтаваобленерго» Сергій Зінченко висловив упевненість, що це не останній успіх його підлеглих у професійному конкурсі.
«Ми дуже хотіли виграти, —  прокоментував майстер філії Володимир Шибік, який курував змагання. — Наші хлопці вже займали і другі, і четверті місця, постійно ставали кращими по теоретичних знаннях. Нам завжди трішки чогось не вистачало для загальної перемоги».
Змагання бригад електриків «Полтаваобленерго» проходили 25-26 травня в Лучках. У них брали участь 28 команд з усіх районних філій товариства та з Полтави і Кременчука. Кобеляцьку філію представляли крім Любомира Різуна — водій Сергій Панченко та монтери Олексій та Ігор Федоренки і Дмитро Михальчук. Найважчим, за їх словами, був змагальний етап, під час якого довелось рятувати уявного постраждалого. За дві хвилини потрібно було знеструмити ділянку електромережі, піднятися на опору і зняти з неї людину. Усього під час конкурсу довелось виконати 14 завдань. Кобелячани стали кращими у більшості з них.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2011, 14:17 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації