Вхід | Реєстрація

У Полтаві ударили роком

У Полтаві ударили роком
У місцевому будинку культури гуркотить та РОКоче яскраве шоу  — «Рок-удар – 2011».
Цей всеукраїнський фестиваль став ювілейним – десятим. Завдяки тому, що організаторам вдалося «дістати» класний зал та апаратуру, звук на «Рок-ударі» був на дуже високому рівні. Також дуже гарно було організовано світло на сцені та різні спец ефекти. Тому колективам залишалось тільки грати у власне задоволення та глядацьке.
На сцені «смалили» гурти: «Майже колір», «Мандарина дак» (Запоріжжя), «Глоумен», «Манія», «ЮА», «Времени нет», «Арахнофобія», «Онероід» та «Трансформер», а також поети: Карина Тютюнник, Олена Маляренко, Катерина Стрєльнікова та  Сергій Одаренко, який також і один із організаторів та ведучий.
10 років тому концерт започаткував колектив «Трансформер».
— Наприкінці минулого століття рок-життя у Полтаві виглядало наступним чином: близько чотирьох концертів на рік на яких гралася важка музика, — пригадує Валерій Мельник, вокаліст гурту. – Ці концерти відбувалися у непридатних приміщеннях та залах, грали на дуже поганій апаратурі. Концерти не показували усіх прошарків рок-музики Полтави. Тому і вирішили організувати ряд концертів.
Валерій говорить, що основною рушійною силою був «Трансформер», але допомагали і інші гурти. Наприклад лідер «Онероіду» Андрій Боркунов – знайшов задешево класне приміщення для проведення першого концерту. Інші гурти допомагали з апаратурою.
— Дуже вдячні міському будинку культури за те, що надали нам приміщення цього року, — говорить Сергій Одаренко, один із організаторів «Рок-удару — 2011». – На жаль, ніхто не хоче мати справу із рок музикою, але ми намагаємося витягнути рок з підвалів та демонструвати, що це адекватна нормальна музика.
Ціна білету на це рок-дійство дуже прийнятна у 20 українських гривень. Організатори вважають, що це невисока ціна. Але їм хотілось, щоб на концерт прийшло побільше людей і квитки були доступні «школярам та студентам». Тобто бажання підзаробити не було, лише хотіли поділитися якісним роком із полтавцями.

Автор: Андрій Іванов, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2011, 16:31 | Полтава | Культура та освіта
1. _ / 6 червня 2011, 21:01
Wizout name
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації