Вхід | Реєстрація

Украв велосипед, повернувся за іншим

Дев’ятого червня до Кобеляцького райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканця села Орлик про те, що у нього з подвір’я було викрадено велосипед.
Зі слів інспектора з роботи з населенням Віри Гомонюк, на місце пригоди виїхав дільничний інспектор лейтенант міліції Ігор Карпенко. У ході оперативно-розшукових заходів дільничним було встановлено, хто скоїв крадіжку. Ним виявився знайомий потерпілого, який незадовго до цього зайшов до нього додому близько шостої вечора. Проте хазяїна вдома не було. Тоді злочинець побачив біля сараю велосипед, сів на нього і поїхав додому. Та по дорозі спустило колесо. Тоді він  повернувся назад, взяв інший велосипед з сараю та зняв з нього колесо. Після чого знову поїхав додому. Обвинувачений знаходився у стані алкогольного сп’яніння, раніше був судимий. У листопаді 2010 року він уже був засуджений за крадіжку (стаття 185 частина І). Надалі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознакою статті 185 Кримінального кодексу України.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2011, 15:57 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації