Вхід | Реєстрація

Елеватор готовий приймати зерно

Елеватор готовий приймати зерно
Скоро для сільгосппрацівників настане по-справжньому «гаряча» пора – збір врожаю. Для того, щоб вчасно і без втрат зібрати цьогорічний врожай, потрібно якнайкраще підготувати зернозбиральну техніку, та й складські приміщення повинні бути у відмінному стані.
Сертифікований зерновий склад «Гадяцький елеватор» має загальну місткість зберігання 145 тисяч тонн, у тому числі елеваторної – 79 тисяч тонн, складської – 66 тисяч тонн. Вже на даний час елеватор готовий приймати зерно. «На 15 червня цього року підготовлено елеваторної місткості 65 тисяч тонн, що становить 82,3% від загальної місткості, та складської 60 тисяч тонн (86,2%), – повідомила державний інспектор Полтавської обласної державної хлібної інспекції Ніна Яківна Жабко. – Підготовлено та відремонтовано очисного обладнання 97%, сушарок – 100%. Проведено техогляд та повірено двоє вагів на 60 тонн. Перевірено та повірено залізничні ваги. Дев’ять автозавантажувачів на даний період працюють. Технічно підготовлена і лабораторія».
На підприємстві завершено ремонт побутових приміщень. У складах, які звільнені та очищені від зерна, на даний час поставлені лопушки для виявлення зараженості. Проводиться оздоблення, побілка та фарбування виробничих і допоміжних приміщень. По елеватору (ЛВ-375) проводиться зачистка корпусів, робочої вежі.
«При перевірці виявлено зараженість по силосах елеватора 3% від загальної місткості, – продовжує Ніна Яківна. – З ТОВ «НокФітокор» складено договір на проведення газації, яка розпочнеться вже наступного тижня».
Матеріально-технічний стан зернового складу відповідає вимогам технічного регламенту. Але не так вже все гарно. На території елеватора потрібно відремонтувати асфальтне покриття, привести до ладу газопровід.
Та, як  пообіцяло керівництво підприємства, все це вони постараються зробити.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 червня 2011, 12:30 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації