Вхід | Реєстрація

Медиків вітали навіть із Зінгена

Медиків вітали навіть із Зінгена
17 червня у міському Будинку культури відбулись урочистості та святковий концерт до Дня працівників галузі охорони здоров'я.
Цього дня працівників медицини в залі зібралося чимало. Для них влаштували справжнє свято з привітаннями та подарунками. Ведучі охарактеризували всі відділення лікарні міста та працівників цих відділень.  В адресу медиків лунали привітання від колег, вдячних пацієнтів та представників влади. Зокрема, Іван Супруненко зачитав вітання, яке надійшло на електронну адресу від Віллі Вайбеля з міста-побратима Зінгена. У цей день жоден працівник медицини не залишився без уваги: вони одержали подяки та грамоти. Завідуючим семи ФАПів вручили велосипеди, терапевтичному відділенню — відсмоктувач, працівникам швидкої допомоги — спецодяг, Білицькій лікарні — електрокардіограф. Та на цьому подарунки не завершились. До поздоровлень приєдналися керуючий районним відділенням «Укрсиббанк» Генадій Шевченко та керуючий районним відділенням «Приватбанк» Валерій Лісний. До своїх привітань вони додали комп'ютер та меблі для баклабораторії.
З артистичними номерами вийшли на сцену працівники Будинку культури та інші артисти. Вони подарували гарний настрій усім присутнім у залі. Після концерту медики ділилися враженнями: мовляв, такого свята для них ще не організовували.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 липня 2011, 15:00 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації