Вхід | Реєстрація

У ветерана війни викрали кітель з нагородами

У ветерана війни викрали кітель з нагородами
Минулого тижня у 90-річного гадячанина, ветерана Великої Вітчизняної війни, викрали кітель з нагородами. Зникнення кітеля дідусь помітив не відразу. Одягав його лише на великі свята: День Перемоги, День визволення України та День міста. Про значення нагород частенько просили розповісти малі правнуки. Тоді ветеран знову повертався спогадами у ті страшні дні і ночі. З його розповідей можна було зрозуміти, що кожна нагорода – а їх у фронтовика близько 20 – то не просто значок на згадку, а зароблена власною кров’ю відзнака визволеної Батьківщини. Роздумуючи над цим випадком, просто не вкладається в голові, як можна заробляти гроші на бойових нагородах? Та тих, хто вдерся у помешкання фронтовика, це не надто хвилювало. Бажання у них одне – нажитися на беззахисних і довірливих.
На «чорному» ринку бойові нагороди коштують дуже дорого. Ціна там визначається не сотнями, а тисячами, та ще й в іноземній валюті.
Хто наважився проникнути у будинок до ветерана, та хто підказав крадію місце для «заробітку» – з’ясують правоохоронці.
Нагадаємо, що в минулому році у пенсіонерки невідома особа, скориставшись її добротою та назвавшись працівником нашої редакції, викрала орден Вітчизняної війни, який до цього часу не знайдений.

Автор: Юлія Кримовська, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 липня 2011, 12:46 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації