Вхід | Реєстрація

Перше місце з Німеччини

У м. Мангеймі (Німеччина) відповідно до єдиного календарного плану спортивних змагань Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України відбулися Відкриті міжнародні змагання „International dance masters". На цих змаганнях Україну і Полтаву представляла команда формейшн «Латинський квартал» Полтавської обласної дитячої юнацької спортивної школи «Колос» (директор В. Зінченко, тренер – майстер спорту О. Сідак). Команда «Латинський квартал» змагалась в категорії формейшн, виборола перше місце серед представлених команд і до Полтави привезла Кубок.
Участь у цих змаганнях стало можливим завдяки допомозі батьків та громадського об'єднання "Наш дім – Полтава», лідером якого є міський голова Олександр Мамай.
Серед учасників змагань Полтавська команда вирізнялася емоційністю, яскравістю композиції, трюковими елементами, станцьованістю у парах. Під час виступу та нагородження глядачі вітали спортсменів оплесками, вигуками «Браво» та проводжали команду стоячи.
Крім обов'язкових змагань у м. Мангейм, діти змогли побувати на екскурсіях у Дрездені, Празі, побачити світові мистецькі архітектурні зразки, ознайомитися з життям своїх однолітків.
До речі, за час свого існування команда формейшн «Латинський квартал» підготувала – 18 кандидатів у майстри спорту України.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації