Вхід | Реєстрація

Полтавок запрошують взяти участь в конкурсі Terre de Femmes

Україна входить до 15 країн, де щорічно проводять впливовий екологічний конкурс «Земля жінок» (Terre de Femmes), заснований Фондом Ів Роше під егідою Інституту Франції.
Якщо Ви - жінка старше 18 років, живете в Україні та розвиваєте проект, спрямований на захист природи і навколишнього середовища -  можете взяти участь в конкурсі "Terre de Femmes - Земля Жінок" 2011-2012.
Після вивчення всіх проектів, компетентне журі обере три найкращі, і володарка першої національної премії візьме участь в конкурсі на здобуття міжнародної премії Terre de Femmes.
Для продовження розвитку їх проектів 3 лауреатам конкурсу будуть вручені грошові премії в сумі: 1 премія - 5 000 євро; 2 премія - 3 000 євро; 3 премія - 2 000 євро.
Для участі в конкурсі до заповненої анкети необхідно додати опис Вашого проекту на електронному носії з історією народження проекту, метою та місцезнаходженням, перелічити людей, громадські асоціації та складові команди по здійсненню проекту, фотографії, перспективи та бюджет проекту, спонсори (якщо є), а також копію українського паспорта.
Досьє та заповнену анкету до 30 вересня 2011 року чекають за адресою: 04070 м. Київ, вул. Почайнинська, 70, офіс 5, «Конкурс Terre de Femmes».
Нагадаємо, торік за перемогу змагалися понад 100 українських проектів у сфері охорони природи. Володарем першого премії стала 84-річна полтавка Яніна  Яценко, яка присвятила своє життя збереженню дендропарку в Полтаві.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації