Вхід | Реєстрація

А молодість не вернеться…

А молодість не вернеться…
Минулої неділі у Гадячі святкували три свята одразу: День Конституції України, День молоді та випускний в Гадяцькому училищі культури.
Урочистості розпочалися з вітань керівників району і міста. Голова Гадяцької РДА Володимир Беседа вручив паспорти гадячанам, яким найближчими днями виповнилося 16 років.
Свято молоді поєдналося з випускним закладу культури. На сцені вручалися дипломи випускникам. Для них звучали вітальні слова від директора училища Анатолія Насменчука, викладачів, батьків, студентів. Для випускників звучали пісні та виконувалися танці. Випускники підспівували та підтанцьовували. Все було щиро, весело і водночас сумно від майбутньої розлуки з безтурботним студентським життям. Свято вдалося, як випускний вечір. А ось, як масовий захід для городян він не задовольнив тих, хто прийшов святкувати. Вони в більшості не розуміли ні настрою випускників, ні їх жартів, ні вигуків. Чекаючи, що після цього концерту буде інший, гадячани зайняли місця в наметах з випивкою і закускою. Та їхні сподівання були марними. Після вітань випускникам оголосили, що свято продовжиться дискотекою на танцмайданчику. У натовпі чулися невдоволені вигуки. Гарного настрою захід гадячанам не подарував.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 липня 2011, 15:32 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації