Вхід | Реєстрація

Відкритий лист

до Кобеляцького міського голови Олександра Ісипа від жителів прибережної зони — вулиці Дніпропетровської.
Шановний Олександре Михайловичу! Весною цього року міською радою були організовані роботи з благоустрою пляжу по лівій стороні Дніпропетровського мосту: загорнули сміття, вирубали чагарники, почали пиляти аварійні дерева. Ми, жителі вулиці, зітхнули з полегшенням — хоч не потрібно буде ловити машин і людей, які везуть сміття до мосту, мабуть, думаючи, що це ганжівське звалище. Уже розпланували, які дерева кожен із жителів посадить біля дороги.
Тривожитись ми почали тоді, коли «аварійних» дерев ставало все більше і більше. Ще міцні і зелені, вони теж були спиляні. А садились же дерева, щоб зміцнити берег і підвищити звуко- і пилоізоляцію від машин, що рухаються по мосту. Пішли під ніж і горіхи, і квіти, насаджені біля дороги, бо треба було звільнити місце для автостоянки. Була знищена майже вся флора і фауна на березі і острові, в чому не було абсолютно ніякої потреби.
Невже для того, щоб провести День міста, треба так нещадно розправлятись з екологією? Незрозуміле і призначення шлагбаума, якщо машини все одно заїжджають до річки. Після вирівнювання дороги вода почала текти у двори, а асфальт псується від підтоплення її водою. Не порадившись з місцевими жителями (по вул. Дніпропетровській), на горі були проведені земляні роботи, внаслідок чого під час зливи відбувся зсув грунту: глиною, водою, камінням залило і засипало подвір’я В. Ярошенка і Л. Тарасенка.
Звертаємося до Вас із проханням не допустити подальшого руйнування гори, знищення дерев у прибережній зоні, не робити насипу для автостоянки, будівництва її навпроти наших дворів.

Автор: Жителі вулиці Дніпропетровської: В.Ярошенко, Д. Наумкін, В. Дашко і ще 17 підписів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2011, 17:36 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації