Вхід | Реєстрація

Буде чи не буде шоу «Я вмію співати»?

Стаття «Шоу «Я вмію співати» під загрозою», яка вийшла у позаминулому номері, викликала неабиякий ажіотаж.
Самого Сергія Горденка не довелося розшукувати. Того ж дня, у п’ятницю, зранку він сам зателефонував журналістам «ЕХО», тільки-но побачив свіжий номер газети.
Сергій побажав зустрітися для того, щоб прокоментувати слова, сказані Володимиром Проскурою. Щоправда, зустрітися нам удалося лише через півтора тижні після нашої розмови.
На зустріч Сергій прийшов зі своїм технічним директором Ольгою Павелець, яка брала участь у шоу в якості учасника, та Павлом Пипком, який також був конкурсантом на останньому відборі.
Продюсера шоу здивували слова, сказані Володимиром Костянтиновичем. Адже у нього абсолютно протилежні думки з цього приводу.
«Для мене те, що я прочитав у газеті, було новиною, — каже Сергій Горденко, — адже до цього ми з ним не сварилися. Дуже дивно, що запрошений голова журі пред’являє право на шоу. Адже шоу — моє і зареєстроване на моє ім’я. І взагалі, я не представляю, як Проскура може щось робити, коли жодної інформації про учасників у нього немає. Все знаходиться у нас. На даний час 17 учасників не хочуть продовжувати участь у шоу без мене. У положенні про шоу передбачено, що має бути десять відбіркових турів, після чого має бути два додаткові шанси. У серпні хочемо показати всіх, хто пройшов, влаштувавши гала-концерт. Шоу плануємо розпочати  восени. З вересня стартує другий шанс, у якому все кардинально міняється».
Ольга Павелець додала: «Так як неодноразово з вуст голови журі звучало, що ми нічого не робимо, ми і вирішили два тижні нічого не робити. Що з цього вийшло, ви самі бачите. Результатом його роботи є те, що уже місяць немає шоу. Видимого конфлікту з Проскурою не було. Вийшло так, що після десятого відбору проходили випускні, і два тижні ми не спілкувалися».
«З приводу десяти тисяч, — каже Сергій Горденко, — то скажу, що гроші перебувають у мене на робочому рахунку. А з приводу зібраних грошей за квитки на шоу – то це особисто мої гроші, які витрачались на податки, оренду залу та оплату заробітних плат.
На сьогоднішній день ми не втрачаємо часу. Зі своєю командою і десятьма учасниками, з якими підписані контракти, ми збираємося в тур. Контракт передбачає співпрацю та концерти. Наприклад, із учасником шоу Павлом Пипком, із яким укладений контракт, ми сьогодні знімаємо кліп про Кобеляки. Його ви зможете переглянути у соціальних мережах.
З приводу того, що мене не було в Кобеляках, то на той час я був у Харкові на відбірковому турі «Танцюють всі». Під час свого виступу я підняв увесь зал, але отримав чотири «ні» від жюрі. Цим виступом я хотів довести, що продюсери також мають таланти».
Що ж, чия з версій правдива — незабаром побачимо…

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації