Вхід | Реєстрація

Фестиваль спільними зусиллями

Організатори 4-го фестивалю аматорського мистецтва «Вйо, Кобеляки!» щиро вдячні усім мешканцям Кобеляк та гостям нашого міста за те, що вони відвідали фестиваль і своєю присутністю підтвердили необхідність проведення такого заходу кожного року.
Фестиваль було проведено за фінансової підтримки торгових марок «Себек» та «Царичанська», офіційним дистриб’ютором яких у Полтавській області є ТВПП «Сік + О».
І якщо пересічні глядачі просто насолоджувалися святковим настроєм, що панував на березі Ворскли ці два вихідні дні, то було багато людей, які довго і натхненно працювали для того, щоб свято відбулося.
Поза сумнівом, 4-й фестиваль аматорського мистецтва пройшов на високому професійному рівні завдяки злагодженій роботі багатьох людей та організацій, серед яких особливо хотілося б відзначити:
Кобеляцьку районну  адміністрацію на чолі з Анатолієм Таранушичем, міського голову Олександра Ісипа  та секретаря міської ради Сергія Галушко. Адже саме вони увімкнули зелене світло для проведення фестивалю і підтримали ініціативу організаторів щодо благоустрою території.
Організатори вдячні бюджетним організаціям міста, що доклали своєї праці до наведення порядку на міському пляжі. Серед них можна виділити:
«Райвтодор» в особі заступника начальника Миколи Чумака, РЕС в особі Сергія Зінченка, Володимира Шибіки та бригаду Любомира Різуна, КП «Водоканал», «Міську сервісну службу» на чолі з Володимиром Слісаренком.
Дякуємо працівникам районної лікарні, пожежникам, працівникам МНС.
Окрема подяка працівникам правоохоронних органів. А саме: заступнику начальника Полтавського обласного УГБ, майору Ігорю Ніколаєву, начальнику РВ УМВС підполковник Миколі   Подоброму та його заступнику старшому лейтенанту Юрію Стеценку, під досвідченим керівництвом яких підлеглі зуміли організувати свою роботу так, що їх присутність була майже непомітною, та при цьому пильно слідкували за порядком. Під час проведення заходу не було зафіксовано жодного правопорушення, а це дуже високий показник, враховуючи те, що за два дні фестиваль відвідали більше 5000 відпочиваючих.
Подяка працівникам ДАІ в особі майора міліції ГеннадіяТіняєва за регулювання руху на територіях, прилеглих до фестивалю.
Міцно тиснемо руки усім підприємцям та майстрам народних промислів, що відгукнулися на запрошення, привезли атракціони, розмістили свої торгові точки громадського харчування і змогли, без відчутних черг, розважити, нагодувати і вгамувати спрагу усіх бажаючих.
Окрема подяка працівникам засобів масової інформації, що приїхали на фестиваль з метою висвітлення його у своїх виданнях. Завдяки їхній роботі про фестиваль «Вйо, Кобеляки!» дізнається вся країна.
Цьогорічний фестиваль показав, що при нормальній взаємодії та розумінні кобелячани здатні влаштовувати свята на високому рівні, а Кобеляки можуть запалати яскравою зіркою на фестивальній карті України. Головне, щоб ми всі в це вірили і кожен із нас докладав до цього власних зусиль.

Автор: З повагою, Мирослав Кувалдін, Юрій Срібний, Сергій Попович


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації