Вхід | Реєстрація

Посварившись з мамою дівчинка рушила пішки до Котельви

У минулу неділю близько 15.00 години до Котелевського райвідділу міліції надійшло тривожне повідомлення про зникнення неповнолітньої дитини. Схвильована матуся повідомила правоохоронцям, що її 14-річна донечка вранці пішла з дому й не повернулася.
Співробітники  райвідділу одразу розпочали пошуки дитини.
З’ясувалося, що два роки тому дівчину удочерили. Певно, труднощі так званого «перехідного віку», максималізм підліткового світогляду та необхідність пристосування до нового оточення, викликали час від часу конфлікти між батьками та дівчам.
Ось і того дня, посварившись через дрібницю з матір’ю, мала залишила у кімнаті записку з проханням її не шукати й подалася до Котельви.
Прямуючи пішки до районного центру, дівчина навіть не підозрювала, що тим часом на її пошуки піднято усю місцеву міліцію. Правоохоронці навіть залучили фахівців кінологічного центру УМВС із службовими собаками.
Вже через три години пошуки втікачки дали позитивний результат – дівчину знайшли у лісовому масиві поблизу села Любка.
Неповнолітня мандрівниця пояснила міліціонерам, що після сварки із матір’ю вирішила поскаржитися у Котелевську районну службу у справах дітей, куди й попрямувала.
Нині усі суперечки у родині вичерпані. Мати з донькою запевняють правоохоронців, що відтепер їм не доведеться залучати до вирішення сімейних конфліктів увесь особовий склад райвідділу. Сподіваємося, що у цієї родини надалі все буде гаразд, а дівчинку очікує щасливе майбутнє.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 липня 2011, 11:41 | Котельва |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації