Вхід | Реєстрація

Ювілей мисливців і рибалок

Ювілей мисливців і рибалок
Як уже повідомлялось, члени Кобеляцької районної організації Українського товариства мисливців і рибалок урочисто відзначили 90-річчя від дня заснування свого товариства. Та ювілейні торжества продовжуються. Днями такі урочистості відбулися у Полтаві, на них прибули делегації з усіх районів області, у тому числі і з Кобеляцького.
Гостей вітали голова Всеукраїнської ради УТМР Микола Шуляр та голова обласної організації УТМР Костянтин Боровик. Вони ж вручили нагороди кращим членам УТМР, ветеранам товариства. Грамотою Всеукраїнської ради нагороджена Ольга Тараненко — директор торговельного підприємства «Фазан», а голова Кобеляцької районної організації УТМР, Почесний член УТМР Валентин Панічевський та ветеран Товариства, голова первинної організації Анатолій Варич нагороджені грамотами обласної організації та цінними подарунками.
Приємним сюрпризом став факт визнання ще одного кобелячанина — Юрія Срібного, члена президії райради УТМР. Голова обласної організації відмітив вагомий вклад кобеляцького підприємця у відтворення і відродження природних угідь на території Підгорянської сільської ради. За три роки це місце, що розташоване поруч з Кобеляками, змінилось невпізнанно: збудовані дамби весь рік зберігають водні запаси, а це в свою чергу дає життя дичині, рибі. Кобелячани і жителі округи мають тепер змогу і відпочити, і порибалити, і холодної води з відроджених криниць напитися, і помилуватися неповторним краєвидом, що постає перед зором кожного із спеціально об лаштованих оглядових майданчиків.
Микола Шуляр вручив Юрію Срібному два томи Червоної книги України. Останній, у свою чергу, презентував керівникам Всеукраїнської організації і обласної ради УТМР виготовлені на високому професійному рівні фотопанорами краєвиду цього куточка нашого краю, на що київський гість вказав: «У мене в кабінеті є чудовий фотомонтаж Шацьких озер, тепер поруч буде і ця прекрасна робота фотохудожників».
Свято завершилось вітальними телеграмами від голови Верховної Ради України Володимира Литвина та голови Полтавської обласної державної адміністрації Олександра Удовіченка.

Автор: Дмитро Срібний, почесний член УТМР


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2011, 12:30 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації