Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах відкрили новий дитячий магазин

У Нових Санжарах відкрили новий дитячий магазин
10-го липня у селищі відкрили ще одну дитячу крамничку під назвою «Катруся».
Звичайно, відкриття магазину — подія для Нових Санжар не надто масштабна. Навіть у такому невеличкому селищі, як наше, різноманітні магазини, кіоски та інші торгові точки відкриваються доволі часто. Але відкриття чергового саме дитячого магазину — це ще й подія знакова. Адже якщо підприємці вважають за потрібне відкривати саме крамничку для дітей, значить, ці самі діти у Нових Санжарах є. І їх досить багато. А кожному з них, безумовно, потрібні іграшки, модний дитячий одяг та гарний настрій, який зазвичай виникає після відвідин такого магазину.
Чергову дитячу крамничку у Нових Санжарах вирішив відкрити приватний підприємець Сергій Давиденко разом із дружиною Юлею. Розташований магазин у самому центрі селища — на площі Перемоги навпроти приміщення колишнього банку «Україна». Над назвою магазину власники довго не думали і назвали його «Катруся» — на честь їхньої маленької донечки.
10-го липня біля нового магазину зібралися його потенційні покупці — батьки зі своїми дітками різного віку. Власники магазину роздали маленьким відвідувачам повітряні кульки, увімкнули веселу дитячу музику — і гарний настрій готовий. Підвищили його маленькі новосанжарські співачки, які виконали кілька пісень. Доки дівчатка вправлялися у вокальних здібностях, хлопці випробовували силу легенів. Четверо різних за віком хлопчаків отримали у руки кульки, які мали надути на швидкість. Переможець, окрім подарунку від власника магазину, отримував право розрізати символічну червону стрічку на вході до магазину. Старалися усі четверо, але кляті кульки, здається, зовсім не хотіли лопатися, хоча й надулися майже до межі. Нарешті ведуча свята дещо допомогла одному з учасників, його кулька голосно луснула і переможця таки визначили.
За кілька хвилин Сергій Давиденко разом із переможцем розрізали стрічку і запросили усіх бажаючих вперше відвідати магазин. Досередини із неприхованою цікавістю заходили і батьки, і діти. Діти більше роздивлялися великі та маленькі іграшки, дорослих цікавили дитячі речі. Тому не дивно, що перші відвідувачі за кілька хвилин перетворилися на перших покупців. Хтось купував футбольного м’яча для сина, хтось — літній костюмчик для доньки. Перші покупці дякували господарям та йшли далі насолоджуватись недільним днем. Тепер уже тільки від власників магазину залежатиме, чи зможуть вони підтримувати на належному рівні асортимент товару і відповідати усім вимогам іноді дуже вередливих маленьких покупців. Але все одно  подія вийшла приємна. І нехай це буде не останній дитячий магазин у Нових Санжарах. А може, із часом у нас стане так багато дітлахів, що ми й про третій дитячий садок задумаємось?

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2011, 13:28 | Нові Cанжари |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації