Вхід | Реєстрація

Відпочинок у таборі «Сонечко»

Закінчилися навчальні дні для учнів Вільховатської загальноосвітньої школи. Прийшла довгоочікувана пора відпочинку — літо. І з його приходом розпочав свою роботу пришкільний табір «Сонечко».
Наш батьківський колектив виносить щиру подяку директору школи Т. В. Коваленко за організацію роботи табору, а також вихователям Тетяні Богдан та Тетяні Деменко. Вони старалися зробити відпочинок наших дітей у таборі справді незабутнім та намагалися, щоб він був змістовним і багатогранним. Працювали над екологічним, естетичним вихованням наших юних відпочиваючих: діти весело проводили час біля річки, де ловили рибу, розводили багаття і пекли картоплю, смажили над вогнем сало, заварювали фіто-чаї. Вихователі організовували різні конкурси, вікторини, інсценізації казок. Незабутнім залишився конкурс пісень в караоке.
Не можна уявити табору і без спорту. Кожен знаходив собі розвагу до душі: хлопчики грали у футбол, шахи, шашки, дівчатка стрибали через скакалки. Не обходилось у таборі і без перегляду фільмів та мультиків на DVD. У таборі все жило своїм літнім і веселим життям.
А ще хочемо сказати велике спасибі кухарю Наталії Сердюк, яка в спекотні літні дні не відходила від розпеченої плити і готувала малюкам смачні сніданки і обіди. Вартість харчування в день на дитину, завдяки нашій батьківсько-спонсорській допомозі, становило 13 грн. 50 коп. У таборі був організований післяобідній відпочинок: діти, досхочу награвшись і повеселившись, залюбки поринали в сон.
Та швидко промайнули дні відпочинку наших дітей у таборі. Дуже їм там сподобалось, не хотіли розлучатися з табірним життям, навіть просили продовжити зміну. Але, як не прикро, а все ж довелося прощатись і повернутися до буденного домашнього відпочинку. Ми, батьки, дуже вдячні за такий змістовний відпочинок, який був організований для наших дітей!

Автор: За дорученням батьків, Наталія КОВАЛЬСЬКА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2011, 14:30 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації