Вхід | Реєстрація

Бухгалтер однієї із сільських рад Гадяцького району клала чужу зарплату собі до кишені

Бухгалтер однієї із сільських рад Гадяцького району клала чужу зарплату собі до кишені
Днями працівники відділу державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України в Полтавській області викрили факт привласнення грошових коштів службовою особою.
Встановлено, що головний бухгалтер однієї із сільських рад Гадяцького району, під час нарахування заробітної плати працівникам апарату сільради, умисно вносила недостовірні дані до платіжних документів. Документи «з правками» надавала до банку для зарахування грошей на зарплатні картки працівників.
Правоохоронці з’ясували, що кожному працівнику «рахівниця» не додавала близько 100-500 гривень щомісяця. У подальшому ці кошти вносила на свій картковий рахунок та привласнювала.
Діяльність жінки тривала протягом липня місяця 2010 року по червень місяць 2011 року.
На сьогодні відносно головного бухгалтера вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем).
Вказані дії передбачають відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади  чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 липня 2011, 13:08 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації