Вхід | Реєстрація

Кабмін розраховує на бездефіцитність Пенсійного фонду до 2014

Кабмін розраховує на бездефіцитність Пенсійного фонду до 2014
Кабінет Міністрів України розраховує на бездефіцитність Пенсійного фонду вже до 2014 року. "Ми розраховуємо на те, що дефіцит Пенсійного фонду буде ліквідований протягом 2 років, тобто протягом 2 років Пенсійний фонд вийде на бездефіцитну роботу", - сказав прем'єр-міністр Микола Азаров в ефірі ОД ТРК "Лтава".
У червні Кабмін затвердив бюджет Пенсійного фонду з дефіцитом 17 755 053,8 тис. гривень на 2011 рік.
Як повідомляло агентство, у ніч на 8 липня Рада прийняла пенсійну реформу, увівши підвищення пенсійного віку для жінок з 55 до 60 років зі щорічним його збільшенням на 6 місяців, починаючи з 1 вересня, і обмеживши максимальний розмір пенсії на рівні 10 прожиткових мінімумів.
За його словами, саме у 2013 році почне працювати і накопичувальна пенсійна система.
Азаров пояснив, що зараз майже 210 млрд грн становлять витрати Пенсійного фонду, в той час як фонд оплати праці - більше 400 млрд грн.
Шляхом підрахунків (нарахування становлять близько 30%) Пенсійний фонд наповнюється менше ніж на 135 млрд грн, - тому і виникає дефіцит.
Його планують ліквідувати за допомогою поступового збільшення обсягів виробництва, зменшення податків та виведення економіки з тіні.
Нагадаємо, у червні Кабмін затвердив бюджет Пенсійного фонду з дефіцитом 17 755 053,8 тис. гривень на 2011 рік.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 липня 2011, 11:26 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації