Вхід | Реєстрація

У Кременчуці заборгованість із заробітної плати зменшилася на 100 тисяч гривень

У Кременчуці заборгованість із заробітної плати зменшилася на 100 тисяч гривень
22 липня 2011 року на щотижневій апаратній нараді начальник управління економіки виконкому Кременчуцької міської ради Микола Здойма повідомив про те, що за  останні два тижні завдяки проведеній керівництвом міста роботі  заборгованість із заробітної плати перед кременчужанами зменшилася на сто тисяч гривень. Наразі вона складає 896 тисяч гривень.
Міський голова Олег Бабаєв наголосив на тому, що борги із виплати заробітної плати на активно працюючих підприємствах міста, а також перед Пенсійним фондом, мають бути зведеними до мінімуму.

Автор: Кременчуцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2011, 08:35 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації