Вхід | Реєстрація

У школу, а не в яму

У школу, а не в яму
Напередодні 1 вересня журналісти «ЕХО» обстежували дороги і тротуари, якими діти йтимуть і їхатимуть до школи.
Огляд проводився поряд із міською школою №2. Приводом для цього стала скарга кількох кобелячан на те, що поряд із цим навчальним закладом знаходяться кілька відкритих колодязів. Люки з цих об’єктів поцупили, і в досить глибокі ями можуть упасти школярі.
Обійшовши і об’їхавши ділянки вулиць Шевченка, Червоноармійської, Калініна і Московської, що безпосередньо межують зі школою №2, ми виявили єдиний незакритий колодязь. Він знаходиться на вулиці Червоноармійській у безпосередній близькості до шкільної будівлі, у котрій навчаються діти  молодших класів. Щоправда, впасти у нього можна лише при великому бажанні, адже отвір закладений гілками дерев. І більшу загрозу вони створюють для автомобілістів та не надто тверезих дорослих пішоходів, котрі в темну пору року можуть на них наразитися.
Колодязь водопровідний, тому за роз’ясненням ми звернулись до директора «Водоканалу» Івана Дяченка. Він визнав факт відсутності люка. І розповів, що навколо цього колодязя у «Водоканалу» виник конфлікт із одним із міських підприємців. Бізнесмен, за словами Дяченка, не хоче укладати із комунальниками договір, згідно з яким саме він, підприємець, і повинен придбати люк. Іван Дяченко пообіцяв найближчими днями владнати несподівану проблему.
Колодязі по вулицях Шевченка та Московській належать зв’язківцям. Один із них накритий бетонним люком, інший — дерев’яним. Другий знаходиться на проїжджій частині і таки створює незручності. Знову ж — автомобілістам і велосипедистам. Але то — інша історія.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 серпня 2011, 12:02 | Кобеляки | Суспільство
1. Іван / 21 серпня 2011, 10:49
Це точна школа репається як кавун. Хоть дерева випиляли аварійні.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації