Вхід | Реєстрація

І знову незаконна врізка

Злочин – це завжди суспільно небезпечне діяння, оскільки воно виходить за межі норм суспільного життя, врегульованих законом правил поведінки людей.
Прокуратурою Полтавської області постійно тримається на контролі стан роботи органів внутрішніх справ області у напрямку протидії злочинній діяльності за фактами пошкодження об’єктів паливно-енергетичного комплексу, оскільки його нормальне функціонування забезпечує сталу роботу економіки України в цілому.
Протягом 5 місяців 2011 року до міськрайорганів УМВС України в Полтавській області надійшло 20 повідомлень про вчинення злочинів в сфері паливно-енергетичного комплексу, за результатами розгляду яких порушено 20 кримінальних справ. Зокрема, за фактами пошкодження об’єктів трубопровідного транспорту шляхом незаконних врізок у Гадяцькому, Миргородському, Карлівському та Шишацькому районах порушено 9 кримінальних справ за ст. 292 КК України. Усі врізки ліквідовано.
По інших фактах порушені кримінальні справи за ст. 185 КК України.
Стан досудового слідства по вказаних справах перебуває на контролі прокуратури області.

Автор: Л.М. Денисюк, прокурор відділу прокуратури області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 серпня 2011, 16:03 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації