Вхід | Реєстрація

Автомістечко приймало юних інспекторів

Автомістечко приймало юних інспекторів
Напередодні нового навчального року дітям вирішили нагадати про дотримання правил поведінки на дорогах. Минулого тижня на Автомістечку парку Мира Автозаводський райвиконком разом із співробітниками ДАІ організували проведення ІІ-го обласного конкурсу «В країні дорожніх знаків». У конкурсі прийняли участь команди з чотирьох дитячих позаміських таборів відпочинку – кременчуцьких «Супутник», «Зоряний» та «Сонячний», а також з оздоровчого табору «Горизонт» м.Гадяч. В якості почесних гостей до дітей завітали голова Автозаводської райради Володимир Коваленко, заступник міського голови Віталій Малецький, начальник управління ДАІ МВС України Олександр Марківський, керівники відділів ДАІ області та міста. Конкурс проводився у 4-ри етапи, в ході яких діти демонстрували свої знання ПДР та розуміння сигналів регулювальників, змагалися в т. естафеті та вмінні надавати першу медичну допомогу постраждалим у ДТП. По закінченню змагань головний суддя, т.. інспектор групи профілактичної роботи кременчуцького ДАІ Володимир Кравченко назвав переможців. Перше місце здобула команда табору відпочинку «Сонячний», друге – СОК «Супутник», і третє – оздоровчого табору «Горизонт» та дитячого закладу відпочинку «Зоряний». Всім командам були вручені почесні грамоти та солодкі призи. Завершив свято виступ дитячих творчих колективів ПК «Нафтохімік». Заступник міського голови Віталій Малецький: - Хочу підкреслити велику заслугу Автозаводської райради у тому, що в парку Мира з’явився такий чудовий об’єкт, як Автомістечко, та подякувати керівникам ДАІ, які приїхали до Кременчука на це свято. Голова Автозаводської райради Володимир Коваленко: - Другий рік ми проводимо обласні змагання для того, щоби навчити дітей дотримуватися правил дорожнього руху. Хочу подякувати керівникам ДАІ за надану допомогу в організації роботи автомістечка та запевняю, що воно буде працювати для дітей і далі. Начальник управління ДАІ МВС України Олександр Марківський: - Ці змагання є значним кроком у справі збереження життя та здоров’я дітей. 30 років тому я також приймав участь у подібних змаганнях, як юний інспектор, і здавав правила водіння на велосипеді. А тепер я полковник міліції. Можливо такі змагання допоможуть комусь із дітей також обрати свій шлях у житті.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації